Zunanje pohištvo, ki ga nujno rabite!

Uživanje v zraku
Uživanje v zraku

Toplejši dnevi so tu in druženje se je uspešno prestavilo izven prostorov, na svež zrak. Vreme nam je naklonjeno in upamo, da nam še nekaj časa bo – za pravo uživanje toplih in vročih dni. Ampak uživanje v toplih dneh nam ne pomeni veliko, če nimamo prostora, kamor bi lahko posedli prijatelje in postavili hrano ter pijačo.

Zunanje pohištvo

Zunanji jedilni komplet za teraso ali komplet zunanjega pohišva običajno vključuje mizo in stole, namenjene za uporabo na prostem. Zagotavlja prostor za goste (in za vas), da sedijo in uživajo v obrokih ali pijači.

Ležalniki

Ležalniki so popolni za ustvarjanje sproščenega vzdušja, kjer se gostje lahko sprostijo in družijo. Idealne so za sončenje ali poležavanje ob bazenu.

Zunanje sedežne garniture

V zadnjem času najbolj priljubljena in najbolj razkošna izbira. Te večje možnosti za sedenje lahko sprejmejo več ljudi in nudijo udoben prostor za pogovore in sprostitev.

Paket zunanjega pohištva

Barski stoli in zunanji bar

Če nameravate imeti bar, so lahko barski stoli in zunanji bar odličen dodatek. Gostom omogočajo, da se zberejo in uživajo ob pijači ali prigrizkih. Vam pa omogočijo pripravljanje druženj na višji ravni.

Senčniki in sončniki, tudi dežniki

Za zaščito gostov pred soncem ali rahlim dežjem razmislite o dežnikih ali sončnikih. Zagotavljajo senco in pomagajo ustvariti udobno zunanje okolje.

Zunanje klopi

Klopi lahko postavite na različne predele in tako ponudite dodatne možnosti za sedenje. So vsestranske in se lahko uporabljajo za sedežno garnituro ali kot okrasni element, kamor lahko odlagate različne stvari.

Kje izbrati zunanje pohištvo?

Izvedeli ste, kaj boste rabili za letošnje poletje in tople dni. Za najvišjo raven užitkov se odločite za Kataloško-prodajo, ki nam je priskočila na pomoč s široko izbiro zunanjega pohištva in drugih pripomočkov.

Vrhunske zložljive plastične mize in stoli ter izredno trpežno leseno opremo za druženja lahko do 31. 5. 2023 dobite po akcijski ceni. Da pa ne zgrešite še kakšne dodatne akcije, skočite na spletno stran kataloška-prodaja in začnite z uživanjem v toplih dneh.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članek5 učinkovitih načinov za izgon golobov z vašega balkona
Naslednji članekAli so ekološka vozila res tako zelena?
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.