Zmanjšajte stroške tam, kjer so najvišji

Home heat system, render 3d
Photo by KangeStudio on iStock

Ste vedeli, da je kotel za toplo vodo (ali »bojler«) največji porabnik v večini gospodinjstev? Električni kotli so zelo potratni, toda tudi starejši plinski kotli imajo veliko porabo. S pametnimi odločitvami pri ogrevanju lahko krepko znižate stroške, ki vam predstavljajo najvišje finančne obremenitve.

Kondenzacijska tehnologija zagotavlja varčevanje in učinkovitost. Zahvaljujoč izkoriščanju toplote zemeljskih plinov prinaša do 109 % izkoristek. To lahko pomeni  več kot 30 % prihranek energije v primerjavi s konvencionalnim kotlom (primerjava z 18 do 20 let starim kotlom). Več o primerjavi učinkovitosti med različnimi tipi kotlov si preberite na which.co.uk.

Stenski plinski kondenzacijski kotel Naneo, priznanega evropskega proizvajalca De Dietrich, je enako tehnično zasnovan za celotni evropski trg in izkorišča vse prednosti kondenzacijske tehnologije. Tako pri ogrevanju objekta, kakor tudi pri pripravi tople sanitarne vode ga odlikujejo visoka učinkovitost, zanesljivost ter komponente najvišje kvalitete. Obenem ga njegove kompaktne dimenzije ob teži le 25 kg uvrščajo med najmanjše naprave te kapacitete na trgu. S sodobnim dizajnom v mini formatu sovpada v vsak prostor v domu in je izjemno primeren za prenovo kotlovnice. Prav gotovo gre za kotel z nepresegljivim razmerjem med ceno in kvaliteto.

Zaradi izrednega zanimanja je skupina Veto podaljšala akcijo za stenski plinski kondenzacijski kotel Naneo. Do konca leta 2014 boste ob nakupu kotla brezplačno prejeli še sobni upravljalnik v slovenskem jeziku. Ta omogoča nadzor delovanja, tedenske programe, upoštevanje zunanje temperature in deluje brez baterij.

Več o kondenzacijskih kotlih De Dietrich si preberite na spletni strani veto.si. Lahko pa si jih tudi v živo ogledate na sejmu DOM, ki bo potekal od 11. do 16. marca na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.