S toplotno črpalko Hitachi Yutaki S80 do subvencije Eko sklada v višini 2.500 evrov

0

Kurilna sezona se je že zaključila, a nekateri ste morda opazili, da vaš sistem ogrevanja ni več učinkovit in je potreben menjave. Pri Hitachi-ju imamo rešitev za vsak ogrevalni sistem. Na trgu je veliko ponudnikov toplotnih črpalk, katere pa v večini primerov zmorejo ogrevati ogrevalno vodo do 55⁰C oz. 60⁰C.

Če niste povsem prepričani, da takšna toplotna črpalka ni dovolj za potrebe vašega objekta, se dvomom lahko izognete tako, da boste izbrali toplotno črpalko, ki brez pomoči grelcev ogreva vodo do 80°C.

Za razliko od ostalih proizvajalcev je dodatna prednost pri toplotni črpalki YUTAKI S80, da ima dva kompresorja, katera delata v pametni kaskadni tehnologiji, pri kateri se uporabljata dva hladilna kroga s hladilnimi sredstvi – R410A in R134A. Da bi povečali  sezonsko učinkovitost naprave (SCOP), nam drugi krog deluje le kot ojačevalnik v kolikor se zahteva visoka temperatura vode – preostali čas se uporablja en krog. Krmilnik glede na zunanjo temperaturo in potrebe po višini temperature ogrevalne vode, odloča o delovanju enega ali dvojnega hladilnega tokokroga in s tem optimizira porabo električne energije. Z inovativnim sistemom krmiljenja so tako pri Hitachiju dosegli visoko sezonsko učinkovitost naprave, ki se ponaša z energetskim razredom A+++ in je najučinkovitejša visokotemperaturna toplotna črpalka na tržišču.

Vsi modeli toplotnih črpalk Hitachi Yutaki S80 so uvrščeni tudi na seznam Eko sklada tako, da ob nakupu boste ob menjavi vašega starega ogrevalnega sistema prejeli subvencijo Eko sklada v višini 2.500 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.