Satje Ecoraster – enostavna ekološka rešitev utrjevanja tal s pohodnim satjem

ECORASTER je uporaben tako za zatravitev prevozno – pohodnih površin, kakor tudi za utrditev brežin, nabrežij in obremenjenih parkirnih površin. Ker se polnilni materjal v satju ne zbija (obremenjene so samo stene satja), ostaja površina v celoti vodopropustna. V primeru zatravitve površin se pohodno satje zaradi majhne debeline sten v celoti skrije v travno rušo.

Problematika sušnih poletnih obdobij je v primerjavi z betonskimi tlakovci ob uporabi pohodnega satja ECORASTER veliko manjša, saj le ta ne vpija vlage in je tako vsa dragocena vlaga v celoti na voljo travni ruši.

Pohodno satje je tako odlična in trajna rešitev tudi za ozelenjene parkirne in pohodne površine ob družinskih hišah. Patentirani zatično-povezovalni sistem omogoča hitro in zanesljivo namestitev. 12 posameznih elementov pohodnega satja velikosti 33 cm x 33 cm je tovarniško že sestavljeno v plošče velikosti 100 cm x 133 cm, kar omogoča izjemno hitro polaganje. Ena oseba lahko v eni uri položi do 100 m2 satja ECORASTER.

Pohodno satje ECORASTER je na voljo v štirih različnih izvedbah, ki so prilagojene vašim specifičnim potrebam. Izjemna trpežnost pohodnega satja omogoča ekstremne obremenitve površine tudi do 350 ton/ m2 odvisno od modela.

Pohodno satje ECORASTER® je z več kot 10 miljonov kvadratnih metrov prodanega pohodnega satja najuspešnejši talni utrditveni sistem tudi v svetovnem merilu in ne samo v Evropi.

Več informacij o priznanem talnem utrditvenem sistemu ECORASTER® je na voljo na spletni strani podjetja PROFARM KOŠENINA d.o.o. ali pa jih pokličite na telefonsko številko 080 7374. Z veseljem vam bodo pomagali.

S spleta


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.