Zdaj je pravi čas za nakup energentov!

Dosti Slovencev čaka z nakupom drv, premoga, pelet in drugih energentov do jeseni. Toda če želite prihraniti pri njihovem nakupu, priporočamo, da se tega lotite že zdaj, ko so vsi energenti tudi do 20 % cenejši.

Kot že verjetno veste, imate za ogrevanje na izbiro številne energente. Najbolj priljubljeni so lesni peleti vseh vrst od najkvalitetnejših smrekovih do bukovih in mešanih. Potem so tu še stiskani naravni lesni briketi, ki so dober nadomestek drvom in imajo višjo energijsko vrednost. Pri lesu so vam na voljo bukova drva v paletah in vse od brez do bukev, kot tudi treske v manjših pakiranjih. Premog lahko dobite v obliki kock ali oreha, briketih ali rinfuznem (razsutem) stanju.

Akcijsko ponudbo vseh energentov so pripravili tudi v Centru lesne biomase podjetja Bioles Horizont, kjer nudijo tudi nakup kotlov GreenHeat, kateri so ta trenutek tudi do kar 25 % sofinancirani s strani Eko sklada. Trenutno so pripravili izjemne ponudbe modelov GreenHeat All in One ogrevalne toplotne črpalke, GreenHeat Basic in GreenHeat Eco+ kotlov na pelete ter GreenHeat Classic uplinjevalnih kotlov na polena. S prijavo v njihov spletni obrazec si lahko pravočasno zagotovite ponudbo in prioritetno oddajo vloge.

Obiščete jih lahko tudi na 17. sejmu Energetika v Celju, ki bo potekal od 20. do 23. maja, ki je najpomembnejši specializirani dogodek energetike v najširšem pomenu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.