Zakaj kupiti toplotno črpalko DAIKIN pri monterju, ki sodeluje z uvoznikom E2E?

Toplotna črpalka ob hiši
Foto: on E2E, Trgovina in storitve, d.o.o.

Zakaj kupiti toplotno črpalko DAIKIN?

V Evropi je Daikin že 20 let vodilna blagovna znamka toplotnih črpalk. Najbolj prodana toplotna črpalka v Evropi, model Daikin Altherma, je na trgu že skoraj 20 let. Daikin je sinonim za kakovost, učinkovitost in dolgo življenjsko dobo, v zadnjem času pa je znan tudi po eni izmed najtišjih naprav na trgu. Kot kažejo izkušnje servisa E2E so DAIKIN toplotne črpalke poleg dolge življenjske dobe tudi izjemno učinkovite, saj nas na terenu pri zgradbah »dvojčkih« sosedje z drugimi blagovnimi znamkami pogosto prosijo, če lahko nastavimo še njihovo toplotno črpalko, ker ta porabi več električne energije.

DAIKIN ima zelo dobro razvejano servisno mrežo ter hitro dobavljive rezervne dele. Oboje je zelo pomembno v primeru, če pride do motenj pri delovanju ali celo do okvare.

DAIKIN že več let ponuja toplotne črpalke s slovenskim jezikom, večina ima vgrajen tudi wifi vmesnik za upravljanje z mobilnim telefonom.

Najnižji stroški ogrevanja ter skrb za okolje

Tudi pri skrbi za okolje je DAIKIN med vodilnimi v svoji branži. DAIKIN je edino podjetje na svetu, ki proizvaja toplotne črpalke, lastne kompresorje in tudi f-pline, ki jih potrebujemo za obratovanje kompresorjev. Ta kombinacija in skrb za okolje so razlog, zakaj se DAIKIN nenehno uspešno razvija in išče nove možnosti pri uporabi različnih plinov. Rezultat je izjemna učinkovitost toplotnih črpalk ob uporabi okolju najbolj prijaznih plinov.

Ženska v kopalnici, na steni je viden termometer
Foto: on E2E, Trgovina in storitve, d.o.o.

Nakup toplotne črpalke DAIKIN subvencionira Eko sklad

Ko se odločamo za način ogrevanja, se zagotovo sprašujemo tudi o višini investicije. To lahko znižamo z Eko sklad subvencijo, ki za toplotne črpalke znaša med 1000 in 5000 evri, dodatno se lahko ta znesek ob več ukrepih (vgradnja prezračevanja, novih oken in izolacije) zviša tudi na 50 %.

Kombinacija udobja, sorazmerno nizka investicija in najcenejši vir ogrevanja so razlogi, ki dajejo toplotnim črpalkam prednost pred ostalimi ogrevalnimi napravami.

Dodatna varnost z nakupom preko E2E DAIKIN servisno prodajne mreže

Serviser namešča toplotno črpalko
Foto: on E2E, Trgovina in storitve, d.o.o.

Če želite najvišjo stopnjo varnosti, potem se ob nakupu toplotne črpalke obrnite na monterja, ki sodeluje z uvoznikom E2E. Tako boste deležni možnosti podaljšanja garancije na 3 do 7 let, ob okvari pa se bo vaše montersko podjetje lahko obrnilo na strokovnjake iz E2E servisa. Podjetje E2E je eden redkih uvoznikov z lastno servisno mrežo. Zaposleni se ponašajo z več kot 15-letnimi izkušnjami pri servisu in svetovanju.

Če želite odličen, zanesljiv in stroškovno ugoden ogrevalni sistem, se obrnite na svetovalca E2E za DAIKIN toplotne črpalke, ki vam bo pomagal izbrati ustrezno toplotno črpalko in zanesljivega, preverjenega monterja iz vaše okolice.

Pokličite podjetje E2E, kjer se bomo skrbno pogovorili o željah in vam pomagali izbrati sistem ogrevanja, ki bo ustrezal vam in vaši hiši. Telefonska številka 02 620 98 05 vam je na voljo vsak dan med 7.30 in 15.30, lahko pa pišete tudi na info@e2e.si in obiščite spletno stran www.e2e.si ter www.blauberg.si.

info@e2e.si | 02 620 98 05 | Spletna stran

E2E d.o.o. vaš strokovni partner za klimatske naprave, toplotne črpalke za ogrevanje in prezračevanje. E2E je uvoznik in distributer za DAIKIN, ROTEX, BLAUBERG in SPIROTECH.

Prejšnji članekRecept: torta Robida
Naslednji članekVIDEO: Vrhunski trik za popravilo zadrge v le nekaj minutah
info@e2e.si | 02 620 98 05 | Spletna stran

E2E d.o.o. vaš strokovni partner za klimatske naprave, toplotne črpalke za ogrevanje in prezračevanje. E2E je uvoznik in distributer za DAIKIN, ROTEX, BLAUBERG in SPIROTECH.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.