Zakaj je pomembno, da kupimo kakovostno IR-ogrevanje

EKOSEN
Photo by EKOSEN

Prva napaka, ki jo lahko storite pri izbiri ponudnika IR grelnega sistema, je cena kot merilo. Pomembno je, da pri začetni investiciji v IR-ogrevanje ne varčujemo. Že res, da se lahko začetna investicija zmanjša zavoljo manj kakovostnih panelov ali manjšega števila IR panelov v prostoru, vendar to pomeni višje stroške v prihodnosti.

Strokovnjaki na področju IR-grelnih sistemov

Podjetje Ekosen je je bilo ustanovljeno z neustavljivo željo ponuditi izdelke, ki bi izboljšali splošno raven kakovosti bivanja na področju ogrevanja, izdelke, ki so trajnostni in imajo ugoden vpliv na počutje in zdravje ljudi. Pionirsko podjetje Ekosen je ponosno na lastni razvoj IR-panelov, ki presegajo okvire tradicionalnega ogrevanja, zagotovljena je tudi celovita storitev, od svetovanja do montaže.

EKOSEN
Photo by EKOSEN

IR-paneli Ekosen se razlikujejo od drugih na trgu, saj jih sestavljajo materiali najvišje kakovosti, zato za najnovejši model One Ideal uporabnikom priznavajo 15-letno garancijo. Panel ima svoje ime z razlogom. V prostoru idealno porazdeli toploto, saj ima večjo površino od konkurenčnih na trgu, deluje pri nižji temperaturi do 85 °C in ima večji sevalni kot od primerljivo konkurenčnih.

Dejstvo, ki ga ne gre zanemariti, je, da se je treba pri naložbi v IR-ogrevanje posvetovati s strokovnjakom na tem področju. Vsak objekt ima svoje posebnosti, ki jih je treba upoštevati pri vgradnji IR-grelnega sistema. Profesionalno svetovanje in izvedba sta ključna, da bo vaš dom postal topla oaza brezskrbnega udobja tudi v hladnih dneh.

S tehnologijo pametnega upravljanja na daljavo

EKOSEN
Photo by EKOSEN

IR-grelni sistem Ekosen lahko upravljate na daljavo z regulatorjem IR Sun WIFI in uporabo aplikacije IRSUN na vaši pametni napravi. Regulator je je popolnoma prilagojen IR-ogrevanju in je lasten produkt podjetja Ekosen, s katerim so še povečali energijsko učinkovitost IR-grelnega sistema in znižali porabo električne energije za 25 % napram ostalim regulatorjem na trgu.

Z modernim regulatorjem, z zaslonom na dotik, vsak prostor posebej reguliramo in spremljamo porabo električne energije ter po telefonu z aplikacijo IR SUN upravljamo celoten grelni sistem.

Želite izvedeti več o IR-ogrevanju? Za pripravo rešitve z IR-grelnim sistemom Ekosen pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 30 10 ali pišite na e-naslov: info@ekosen.si.

Lahko pa nas obiščete v salonih:

  • v Miklavžu na Dravskem polju (pri Mariboru), Ptujska cesta 17,
  • v Mengšu (pri Ljubljani), Gorenjska cesta 19,
  • v Kopru, Piranska cesta 2.
info@ekosen.si | 080 30 10 | Spletna stran

Podjetje Ekosen je vodilno na področju IR-ogrevanja. S svojimi proizvodi nudimo alternativo pri varčevanju z energijo. Naravnani smo ekološko in k ljudem ter kot taki strmimo v prihodnost.

Prejšnji članekOgrevanje v prehodnem obdobju
Naslednji članekZimske pnevmatike: cene letos močno navzgor
info@ekosen.si | 080 30 10 | Spletna stran

Podjetje Ekosen je vodilno na področju IR-ogrevanja. S svojimi proizvodi nudimo alternativo pri varčevanju z energijo. Naravnani smo ekološko in k ljudem ter kot taki strmimo v prihodnost.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.