Za edinstven dom izberite Pirnarjeva vhodna vrata po meri

Pirnar vhodna vrata
Vrata po meri, ki se popolnoma skladajo z arhitekturnim stilom sodobne hiše.

Vhodna vrata so najbolj izstopajoči del vašega doma, zato je pomembno, da se stilsko prilagajajo arhitekturi in izbranim materialom vaše hiše. Običajna, serijsko izdelana vrata ne premorejo vseh podrobnih detajlov, zaradi katerih bo vaš dom zasijal v povsem novi luči. Zunanja vrata, ki so izdelana po meri, bodo učinkoviteje in lepše dopolnila vaše domovanje.

Izdelava vrat po meri ne pomeni le prilagoditve na različne velikosti, zato je pomembno, da jo zaupate vrhunskemu proizvajalcu. V Pirnarju snujemo in proizvajamo edinstvena vhodna vrata, kjer marsikateri detajl še vedno izdelamo ročno, glede izgleda pa se prilagajamo potrebam in željam strank. Če načrtujete novogradnjo, razmislite o izdelavi vrat po meri, ki imajo vrsto pomembnih prednosti:

  • Raznolika izbira materialov. Pri uporabi materialov se pri Pirnarju ne omejujemo le na aluminijasta ali lesena vrata, ampak razvijamo in kombiniramo inovativne hišne vhode tudi iz karbona, stekla in nerjavečega jekla. Končni izdelki so vedno rezultat vrhunskega znanja o materialih, njihovi medsebojni sinergiji ter pozornosti na detajle. Material pomembno določa tudi varnost in estetiko vašega doma, zato razmislite, kateri se najbolj sklada z okoliščinami vašega bivanja.
  • Dizajn po vaših željah. Vhodna vrata morajo izstopati in biti dobro vidna, da jih vaši obiskovalci hitro najdejo. Če na fasadi prevladujejo svetlejši toni, lahko vrata po meri opremite s temnejšimi in toplimi toni, ki bodo poskrbeli, da bodo zablestela in ustvarila kanček skrivnostnosti. Če ste se odločili za temnejšo fasado, jih lahko poudarite s svetlimi toni, ki bodo naredili vaš vhod večji in bolj luksuzen.
  • Edinstven izgled vašega doma. Z vhodom izražate tudi svojo individualnost. Vhodna vrata so vaš največji umetniški element. Pri Pirnarju lahko izbirate med različnimi aplikacijami, materiali, barvami in stekli. Steklena vrata vdahnejo dušo vašemu vhodu. Poseben vitraž ali peskan vzorec poudari vaš vhod in hkrati pričara svetlobno igro v vaši predsobi ali hodniku. Lahko se poigrate tudi z nadsvetlobo, ki bo povečala vaš vhod in hkrati vzbudila v vaših obiskovalcih občutek mogočnosti. Svojo individualnost lahko izrazite tudi z različnimi ročaji in drugimi unikatnimi dodatki.
pirnar vhodna vrata
Bela barva vhodnih vrat lepo poudari barvo fasade in estetski izgled celotne hiše.

Zaupajte uveljavljenemu proizvajalcu vrat, ki vam bo z znanjem in izkušnjami pomagal izbrati najboljša vrata za vaš dom.

Najlepša vrata po meri si oglejte v živo v Pirnarjevem salonu v Ljubljani in Mariboru.

prodaja@pirnar.si | 08 205 12 10 | Spletna stran

PIRNAR je vodilni evropski inovator na področju vhodov. Je hitro rastoče družinsko podjetje z razvito prodajno mrežo po vsej Evropi. Vhodi PIRNAR so eni najbolj občudovanih in brezkompromisno izdelanih vhodov na trgu

Prejšnji članekNa kaj paziti pri izbiri kritine za drvarnico
Naslednji članekKatere hrane mačke NE smejo jesti?
logo Pirnar
prodaja@pirnar.si|08 205 12 10| Spletna stran

PIRNAR je vodilni evropski inovator na področju vhodov. Je hitro rastoče družinsko podjetje z razvito prodajno mrežo po vsej Evropi. Vhodi PIRNAR so eni najbolj občudovanih in brezkompromisno izdelanih vhodov na trgu

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.