Z urejenostjo do več prostora

Acanto bathroom lava grey
Zasnova pohištva serije Geberit Acanto nudi premišljen prostor za shranjevanje.

Kako naredimo red z vsemi krtačami, tubami in pršili, ki se kopičijo v naši kopalnici? Eno možno rešitev predstavljajo izdelki kopalniške opreme, ki predstavljajo funkcijo omarice – prostostoječi ali nameščeni na steno – in tako ustvarijo prostor za shranjevanje v kopalnici. A magična rešitev pri ustvarjanju prostora za shranjevanje v kopalnici ni več opreme, temveč več strukture. Zadeva ni zelo zapletena: z odpravljanjem kaosa iz kopalniške opreme in izkoriščanjem možnosti, ki omogočajo organiziranje, lahko bolje izkoristite prostor za shranjevanje, ki ga že imate na voljo.

Organizirajte se s pomočjo predalov

Acanto mirror cabinet
Omarica z ogledalom Geberit Acanto z inovativnimi funkcijami.

Umivalniške omarice so zelo primerne za ta namen, saj takoj rešijo dve težavi: skrijejo cev za sifon in dobavo vode in hkrati ustvarijo prostor za shranjevanje pod umivalnikom. V najboljšem primeru imajo tudi predale, v katerih lahko praktično shranite različne pripomočke in dodatke.

Kakovost se izplača

Predali so na voljo v različnih modelih in se ponašajo z različno kakovostjo. Namestiti bi jih bilo treba na kakovostno izdelana vodila. Ta zagotavljajo, da je mogoče predale odpirati in zapirati enakomerno in zanesljivo, ne da bi pri tem razmetali njihovo vsebino. Nekateri predali imajo vodila, ki se v celoti izvlečejo, s pomočjo katerih je mogoče tudi predale do konca izvleči.

Tekoče in brez hrupa

Mehanizem mehkega zapiranja soft closing je dodatna funkcija, ki jo najdemo pri sodobni kopalniški opremi. Predal se tako sam zapre že z nežnim potiskom. Mehanizem mehkega zapiranja odpravi dve nevšečnosti za uporabnike: predal ne povzroča hrupa med zapiranjem in odpiranje in zapiranje sta upočasnjena, zaradi česar vsebina predala ostane na svojem mestu.

Modularni sistem prostora za shranjevanje

S pomočjo modularnosti prostora za shranjevanje in z organizatorji za predale lahko omarico za umivalnik naredimo še bolj vsestransko, bolj urejeno in optimizirano. Elegantno kopalniško pohištvo Geberit Acanto ponuja veliko prostora za shranjevanje tudi v majhnih kopalnicah, zaradi česar je idealen za kopalnice z majhnimi tlorisi.

info.si@geberit.com | 01 586 22 00 | Spletna stran

Vodilno podjetje v Evropi na področju sanitarnih proizvodov.

Prejšnji članekČas je za menjavo sedežne garniture!
Naslednji članekBetonski strešnik je prva izbira za okolju prijazno gradnjo!
logo geberit
info.si@geberit.com|01 586 22 00| Spletna stran

Vodilno podjetje v Evropi na področju sanitarnih proizvodov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.