Čas je za menjavo sedežne garniture!

Sedežna garnitura

2Pridete domov iz službe, se preoblečete v udobno trenirko in končno dočakate tisti trenutek, ki ste ga čakali ves dan – usedete se na sedežno garnituro. Poležavanje na udobni sedežni garnituri je vrhunec sprostitve in čas, ki ga preživite z najdražjimi. Sedežna garnitura je zadnja postojanka pred odhodom v posteljo in ker na njej preživimo veliko časa, je smiselno, da izberemo tako, ki bo kvalitetna in kar najbolj udobna.

Večnamenski kos pohištva

Sedežna garnitura ni namenjena samo gledanju televizije, pač pa deluje tudi kot kraj, kjer sprejemate goste in z njimi klepetate. Vašim otrokom služi kot igralnica in skakalnica, partnerji jo radi uporabljajo kot jedilnico, včasih pa služi tudi kot pomožna spalnica. Zagotovo je najbolj obremenjen kos pohištva v vašem domu, zato je izjemno pomembno, da izberete kakovostno garnituro iz najboljših materialov.

Sedežna garnitura

Bogata ponudba sedežnih garnitur

V spletni trgovini Yes vas čaka bogat izbor sedežnih garnitur za vsak žep in okus. Izbirate lahko med več kot 100 modeli različnih evropskih proizvajalcev. Prav vse pa odlikujejo trpežni materiali, enostavno vzdrževanje in dolga življenjska doba. Kateri material vam je ljubši? Usnje, mikrofibra ali tekstil? Izbira je široka in prav vsak lahko najde njemu popolno sedežno garnituro.

Izkoristite popuste

V spletni trgovini Yes vas čakajo popusti na sedežne garniture in to do kar 44 %! Prav tako omogočajo plačevanje na obroke, s čimer bo nakup nove sedežne garniture še toliko lažji. Privoščite si nov najljubši kos pohištva in se prepustite razvajanju v varnem zavetju vašega doma!

Sedežna garnitura

info@ilambienti.com | 031 354 787 | Spletna stran

Poleg izvrstnih pohištvenih izdelkov nudimo tudi svetovanje arhitekta, meritve na domu, 3D izris kuhinj, celostno izpeljavo načrta in predelavo pohištva po meri.

Prejšnji članekCene v zadnjem letu strmo navzgor
Naslednji članekZ urejenostjo do več prostora
logo ILAmbienti
info@ilambienti.com|031 354 787| Spletna stran

Poleg izvrstnih pohištvenih izdelkov nudimo tudi svetovanje arhitekta, meritve na domu, 3D izris kuhinj, celostno izpeljavo načrta in predelavo pohištva po meri.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.