WATERI: Ultračista voda neposredno iz vaše pipe!

Wateri je revolucionarni, inovativni SB4 sistem reverzne osmoze za domačo uporabo. Omogoča hitro in neposredno proizvodnjo ultračiste vode, v najelegantnejši izvedbi. Pri tem pa deluje brez elektrike, stroški vzdrževanja so minimalni, na izdelek pa dobite tudi kar 5-letno garancijo.

REVERZNA ALI OBRATNA OSMOZA

Osmoza je naraven proces, pri katerem raztopina z nizko vsebnostjo mineralnih soli prehaja skozi polprepustno membrano v drugo raztopino z višjo vsebnostjo mineralnih soli, z namenom razredčevanja. Z nanosom reverzega pritiska postopek obrnemo, pri čemer pride do REVERZNE OSMOZE, ki omogoči pridobivanje ČISTE VODE s potiskanjem raztopine z visoko koncentracijo mineralnih soli ob posebno membrano. Zahvaljujoč svoji zasnovi in značilnostim, ta membrana zadrži skoraj vse raztopljene soli, težke kovine, onesnažujoče elemente, bakterije in viruse, voda pa prehaja v vsej svoji naravni čistosti.

Voda, pridobljena s tem procesom ima značilen razčiščevaleni učinek na telo, saj  odstrani toksine. Takšna voda je tudi diuretik saj pomaga pri pretiranem  zadrževanju vode, ter topi maščobe in lipide s čimer ohranja telo zdravo in kožo svežo in čisto.

Sistemi z REVERZNO OSMOZO so spričo tega najvarnejša in najpogosteje uporabljana metoda za čiščenje vode na svetu. Prednosti teh sistemov, poleg nedvoumne zanesljivosti procesov na katerih temeljijo, so enostavna postavitev, neverjetno nizki stroški obratovanja in popolna odsotnost uporabe kakršnihkoli kemikalij.

Sistemi za ultrafiltracijo in reverzno osmozo so najučinkovitejši sistemi za filtracijo vode. Priporočamo jih tam, kjer običajne metode obdelave vode (groba mehanska filtracija, ultrazvočna obdelava) na zadostujejo za pripravo varne vode visoke kvalitete. Uporabljamo jih lahko samostojno ali v kombinaciji z ostalimi sistemi.

Naprave iz programa Wateri združujejo revolucinarne in inovativne tehnološke rešitve z vrhunskim elegantnim oblikovanjem. Naprave so v celoti zasnovane in proizvedene v Italiji, na podlagi najvišjih tehnoloških in varnostnih standardov.

Več informacij o napravah Wateri dobite pri podjetju AQUAMI d.o.o. oziroma tukaj

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.