Vse kar morate vedeti o energetsko aktivnih stavbah

Aktivna hiša je vizija o tem, kako ustvariti trajnostne stavbe kjerkoli v svetu. Je vizija gradenj, ki ustvarjajo zdravo in udobnejše življenje za svoje stanovalce, ne vplivajo negativno na podnebje, ter delujejo v smeri čistejšega, varnejšega in bolj zdravega sveta.

Ciljni okvir rešitev za aktivno hišo je kako oblikovati in prenavljati stavbe, ki pozitivno prispevajo k zdravju ljudi in dobremu počutju z osredotočenostjo na notranje in zunanje okolje ter uporabo obnovljivih virov energije. Aktivna hiša je ocenjena na podlagi interakcije med rabo energije, notranjih klimatskih pogojev in vplivov na okolje.

Vas zanima več o energetsko aktivnih stavbah? Udeležite se izobraževalnega seminarja, kjer boste izvedeli vse o energetski politiki in direktivah, trajnostni gradnji, skoraj nič energijski stavbi, energijsko pozitivnih stavbah, udobju v aktivni hiši in njenemu vplivu na okolje ter rešitve obnovljivih virov energije, ki se uporabljajo pri gradnji skoraj nič energijskih hiš. Celoten program dogodka najdete na spletni strani Agencije POTI.

Izobraževalni seminar Energetsko aktivne stavbe bo potekal 4. 9. 2014 od 13:00 do 17:00 v poslopju Agencije poti na Stegne 7 v Ljubljani. Cena za udeležbo znaša 148 € + 20 % DDV. Fizičnim osebam pa priznajo še 30 % popusta. Na dogodek se lahko prijavite s na e-poštni naslov prijave@agencija-poti.si.

Za vas smo uspeli dobiti popust, tako da prvih 10 prijavljenih, prejme darilni bon v vrednosti 50 €, ki ga lahko izkoristi ob prijavi na to izobraževanje. V e-pošto morate le napisati geslo »DARILNI BON Moj prihranek«

Čas za prijave se že izteka, zato ne odlašajte več in se prijavite zdaj!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.