Vozički, ki vam olajšajo delo

Voziček za olajšanje dela
Voziček za olajšanje dela

Povprečen delovnik vsebuje veliko dvigovanja in prenašanja predmetov, ki so težki in okorni. Da lahko poskrbimo za svoje zdravje in prihodnost, moramo poskrbeti tudi za opremljenost delovne okolice. Verjetno vam tu na misel že pade nekaj ideja, a naša vas bo presenetila. To so vozički, ki vam olajšajo delo in življenje.

Vozički za pisarne in konferenčne sobe

Enostavno in praktično premikanje materiala in blaga po in med pisarnami. Omogočajo lahko manevriranje in dovolj prostora za prenašanje večjih in manjših količin »tovora«. Lahko se odločite za mini vozičke, ki so primerni za šole, delavnice, trgovine, bolnišnice in skladišča. Odločitev je enostavna tudi pri vozičkih s policami in košarami, ki so primerni za vsa okolja in delovna mesta. Seveda pa ne smemo mimo specifičnih, kot je voziček za rednike, ki je poseben oblikovan za prenašanje in nošnjo rednikov.

Vozički za jedilnice in restavracije

Okolja, kot so jedilnice, restavracije in raznorazni dogodki kličejo po tem, da je potrebno nekaj prenašati. Včasih je to hrana, drugič keramika, vseskozi pa je potrebno poskrbeti za varnost reči, ki jih prevažamo in okolice v kateri je prevažan material. Tako je servirni voziček narejen iz nerjavečega jekla, odporen proti udarcem in dopolnjen z zavorami. Enostaven je za prevoz in čiščenje, kar je obenem tudi vse, kar se od njega zahteva. Veliko več pa se zahteva od vozička za vožnjo po stopnicah. Namenjen je premikanju težkega blaga po stopnicah, saj zmore nositi do 200 kg tovora. Na vsaki strani je opremljen s tremi kolesi za gladko in enakomerno vožnjo po stopnicah navzgor in navzdol.

Vozički za skladišča, delavnice in trgovine

Vozički v tem segmentu so ustvarjeni za premikanje težkega tovora in delovanje v težkem okolju. Tako je robustni servirni voziček namenjen hrambi in transportu orodja, opremljen pa je z dvema trpežnima policama z dvignjenimi robovi in plitvim predalnikom, ki teče na vodilih s krogličnimi ležaji. Podoben princip sestavlja tudi tako imenovani nakupovalni voziček, ki je odličen za transport trgovinah in v skladišču za prevoz izdelkov in paketov različnih dimenzij.

Izbira pravih in ugodnih vozičkov

Pri kataloška-prodaja.si so poskrbeli za širok nabor kakovostnih, vsestranskih in ugodnih vozičkov za vsako uporabo. Skočite na njihovo spletno stran, kjer so poskrbeli tudi za znižanja vozičkov.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekKitajska luksuzna znamka Zeekr prihaja v Evropo še letos!
Naslednji članek100 let avtoklaviranega porobetona: kako je ideja revolucionarno spremenila gradbeništvo
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.