Vodni filter Polar PDF21 – popolna zaščita pred vodnim kamnom, korozijo in delci

Z uporabo Polar PDF21 podaljšate življenjsko dobo vodovodne napeljave in vseh priključenih naprav. Voda ostane kemično nespremenjena in ne povzroča korozije ter škode na napeljavi ali napravah. Z uporabo Polar PDF21 grelci ne bodo obloženi z vodnim kamnom, prehodne cevi bodo čiste, s tem pa lahko prihranite tudi več kot 10% pri rabi energije za ogrevanje tople sanitarne vode.

Vodni filter Polar PDF21 je njihova čistilno-mehčalna naprava, ki je primerna za gospodinjstva in se vgradi za vodomerom. Nudi vam popolno zaščito pred vodnim kamnom, korozijo in delci. Omogoča popolnoma avtomatsko naravno mehčanje in pri tem ne porabi električni energije. Vodni kamen oziroma kristali kalcijevega karbonata, obdelani s Polarjem, so sprijeti in potujejo naprej po cevi in se ne oprijemajo na instalacije in naprave. S cevi odstrani do 30% že nastalih oblog.

Tehnologija filtra za vodo Polar PDF21 vam zagotovi 4-kratni sinergijski učinek:

  • nevtralizira izločan vodni kamen,
  • zaščiti instalacijo pred korozijo,
  • sanira tudi že prejšnjo korozijo in obloge vodnega kamna,
  • magnetni lovilnik odstranjuje vse magnetno privlačne delce.

 

Voda po obdelavi s Polarjem ostane naravna, kemično nespremenjena. Naprave Polar imajo, verjetno edine v množici raznih izdelkov, certifikat o ustreznosti za uporabo tudi za pitno vodo. Iz vodovodne napeljave se po nekaj tednih delovanja najprej deloma odstranijo že obstoječe obloge vodnega kamna, potem pa se ustvari še zaščitni metalni sloj, magnetit. Ta zmanjša nastajanje korozije, biofilma (99% vseh bakterij je v biofilmu), alg… in poveča mikrobiološko stabilnost vode.

Voda obdelana s Polarjem se vrača v okolje nespremenjena. Z drugimi načini mehčanja vode – doziranje polifosfatov, mehčanje vode z ionsko izmenjavo – vodo kemično spremenimo in jo vračamo nazaj v okolje obremenjeno z bolj ali manj škodljivimi snovmi.

Tudi vodni filter Polar PDF21 ima izjemno dolgo življenjsko dobo, kar dokazuje tudi kar 20 letna garancija na magnetni del in 5 let garancije na celoten izdelek. Filter vložek zadostuje, v odvisnosti od kvalitete vode, za približno 300 m3 vode, poleg tega pa v življenjski dobi filtra razen čiščenja, morebitne zamenjave anode, ni drugih obratovalnih stroškov. Z uporabo vodnega filtra Polar PDF21 lahko zmanjšate uporabo in s tem tudi strošek za čistilna sredstva kot so praški, mehčalci, geli in polirna sredstva.

Norveško podjetje Polar International a/s kot vodilno podjetje v fizikalno-magnetni obdelavi vode v svetu, že od leta 1938 s posebno usmerjenimi permanentnimi magneti, uspešno odpravlja problem onesnažene in trde vode, odstranjuje vodni kamen oz. njegove posledice v celotni hišni napeljavi.

Slovenski ponudnik vodnih filtrov Polar, podjetje Tehnofan, d.o.o., je na področju pitne, tehnološke in procesne vode v Slovenji v vrhu pri prodaji, znanju in kvaliteti proizvodov s tega področja, ki obvladujejo in razvijajo nove načine priprave vode, ki so ekološko in energetsko najbolj prijazni do okolja in uporabnikov. Njihovi uporabniki uživajo celovitost, zanesljivost in odličnost njihove ponudbe, ki zajema svetovanje, projektiranje, dobavo, montažo, tehnično podporo in po-garancijsko vzdrževanje opreme. Med referencami za filtre za vodo podjetja Tehnofan d.o.o. najdemo več kot 100 največjih podjetij, hotelov, bolnic, zdravstvenih domov, šol, vrtcev, ministrstev, ambasad,  domov za ostarele in podobnih subjektov v Sloveniji.      

Več informacij o njihovi celoviti ponudbi dobite na spletni strani podjetja Tehnofan, kjer imajo tudi spletno trgovino. Spodaj pa si lahko ogledate še video, ki prikazuje pregled zamašene odtočne cevi.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.