Visoke postelje za moderen pridih v vaši spalnici

Maremico

Visoke postelje postajajo vse večji trend spalnic, z njegovo rastjo pa rastejo tudi same višine postelj. Po svoji izjemni višini so najbolj poznane BoxSpring postelje, ki danes lahko segajo vse do 76 cm. BoxSpring postelje so v trendu tudi zato, ker gre za oblazinjene postelje pri katerih lahko sami izbirate med več kot 100 barvami.

Kako visoka naj bo vaša postelja?

Ena izmed funkcionalnih prednosti visoke postelje je zagotovo ta, da omogoča lažje vstajanje. Optimalna višina postelje je taka, da so, ko sedite na njenem robu, vaše noge v kotu 90 °, v tem položaju pa so vaši kolki nad koleni in ne obratno. Visoke postelje so tako več kot primerne za tiste, ki imate težave s hrbtenico ali križem ali pa želite poskrbeti za preventivo.

Ljubitelje visokih postelj poleg funkcionalne komponente prepriča tudi estetski izgled take postelje. Visoka postelja BoxSpring spalnici namreč prida poseben pridih, ki ga ne more pričarati nobena druga postelja. Njeno oblazinjenje pa poskrbi, da bo spalnica ostala večno aktualna in privlačna.

Posebnost visoke postelje BoxSpring

Še ena malenkost je, s katero se lahko pohvalijo slovenske visoke BoxSpring postelje. To je inovativni sistem postiljanja. Imenuje se Exclusive Top, njegova posebnost pa je, da je ležišče vgrajeno v oblazinjeni del postelje, viden pa je le njegov zgornji del. In le slednjega je potrebno postiljati. Kaj je prednost takega načina postiljanja, se sprašujete? Vsekakor olajšano postiljanje, ki vam privarčuje bolečine v hrbtenici in križu, nenazadnje pa je to še ena pika na i k bolj estetskemu videzu visoke postelje BoxSpring.

Maremico

Visoke postelje BoxSpring – izberite svojo

Končno višino slovenske BoxSpring postelje tvorijo višina ležišča, višina oblazinjenega podstavka in višina nogic. Kot zanimivost: nogice so pri vseh modelih BoxSpring postelje tako visoke, da je pod posteljo brez težav prostor tudi za robotski sesalnik. Posamezni modeli visoke postelje BoxSpring pa imajo sicer možnosti različnih končnih višin. Spoznajte, kateri modeli BoxSpring visoke postelje obstajajo pod okriljem slovenskega podjetja Maremico.

Maremico

 

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.