Dan odprtih vrat: Lumarjeve hiše na dnevih pasivnih hiš

lumar

DAN ODPRTIH VRAT
27. 10. 2021

PRIJAVITE SE TUKAJ.

V okviru Dnevov pasivnih hiš 2021, ki jih že enajstič organizirajo Fakulteta za arhitekturo UL, Konzorcij pasivna hiša in Eko sklad, bomo svoje hiše predstavili tudi v podjetju Lumar. Obiskovalci si boste lahko 6. novembra »v živo« ogledali individualno zasnovano hišo Zbašnik Senegačnik v Ljubljani in hišo Lumar Primus-R 150 iEDITION v Dragomlju, prvo slovensko enodružinsko hišo s certifikatom Active house.

HIŠI LUMAR PRIMUS-R 150 iEDITION SI BOSTE LAHKO OGLEDALI TUDI MED 10. IN 14. NOVEMBROM 2021

Visoko ugodje bivanja, funkcionalno, energetsko učinkovito

Lumarjeve skoraj nič-energijske hiše odlikujejo funkcionalna in odprta tlorisna zasnova, optimizirana tehnologija gradnje, pravilna in kakovostna vgradnja stavbnega pohištva ter certificirani izvedbeni detajli. Tako je prav vsaka hiša Lumar energijsko izjemno učinkovit dom s prijetnim bivalnim ugodjem in nizkimi obratovalnimi stroški skozi celoten življenjski cikel. Z uporabo naravnih materialov in zaradi izjemne energetske učinkovitosti lahko pridobite tudi najvišje nepovratne spodbude Eko sklada. Vsem kupcem hiš v podjetju pomagajo z nasveti in pripravo potrebne dokumentacije za pridobitev nepovratnih spodbud in gradnjo hiše.

PRIJAVITE SE NA DAN ODPRTIH VRAT TUKAJ.

Predstavitve Lumarjevih svetovalcev

Lumarjevi svetovalci in strokovnjaki vam bodo predstavili:

lumar

  • Koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi s celovitim snovanjem, prilaganjem in gradnjo vašega novega doma.
  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.
  • Ponudbo hiš Lumar, v katero je vključen tudi prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka Zehnder, toplotno ogrevanje s toplotno črpalko Vaillantpriprava projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

Ogled “v živo” na vsako uro

Obiskovalci si boste lahko na vsako polno uro v živo ogledali dve vrhunski skoraj nič-energijski hiši Lumar s porabo energije pod 15 kWh/m2 a (pasivne hiše):

  • Individualno zasnovano hišo Zbašnik Senegačnik v Ljubljani (med 10. in 12. uro).
  • Hišo Lumar Primus-R 150 iEDITION v Dragomlju, prvo slovensko enodružinsko hišo s certifikatom Active house (med 10. in 15. uro).

lumar

Se ne morete udeležiti obiska v živo?

Oglejte si spletne in virtualne sprehode po optimiranih skoraj nič-energijskih hišah Lumar s porabo pod 15 kWh/m2a (pasivne hiše). Spoznajte izkušnje bivanja v hišah Lumar. Med drugim si lahko ogledate:

Znanje in izkušnje

“Več kot 410 skoraj nič-energijskih objektov s porabo energije pod 15 kWh/m2 a (pasivne hiše), trije vrtci v pasivni tehnologiji ter več kot 2.700 kvadratnih metrov velik Zdravstveni dom v Luciji, nas uvrščajo na prvo mesto med slovenskim proizvajalci energetsko najučinkovitejših montažnih objektov,” pravijo pri Lumarju in opozarjajo, da je zaradi lažje organizacije ogleda hiše in še kakovostnejšega svetovanja število prijav omejeno.

*OBVESTILO COVID-19: Ogled objekta bo potekal v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb. Prosimo vas, da na ogled pridete zdravi. V primeru znakov okužbe ali izpostavljenosti osebam, ki imajo COVID-19, vas prosimo, da se ogleda ne udeležite. Ogled bo potekal v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna razdalja med udeleženci.

lumar

info@lumar.si | +38624216750 | Spletna stran

"Živeti najbolje" - Z usmeritvijo v trajnostno gradnjo, vpeljevanjem sodobnih tehnologij za gradnjo v pasivnem standardu ter praktično neomejenimi možnostmi individualnih želja, se je podjetje uveljavilo kot najbolj inovativen in uspešen slovenski proizvajalec montažnih objektov.

Prejšnji članekReci strehi preprosto Bramac!
Naslednji članekVisoke postelje za moderen pridih v vaši spalnici
logo Lumar

"Živeti najbolje" - Z usmeritvijo v trajnostno gradnjo, vpeljevanjem sodobnih tehnologij za gradnjo v pasivnem standardu ter praktično neomejenimi možnostmi individualnih želja, se je podjetje uveljavilo kot najbolj inovativen in uspešen slovenski proizvajalec montažnih objektov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.