Vertikalne centralne prezračevalne naprave Mitsubishi Electric  

vitanest

Pri naravnem prezračevanju se povečujejo izgube toplote in s tem stroški energije za hlajenje ali ogrevanje. Mitsubishi Electric že vrsto let ponuja boljšo rešitev; centralne prezračevalne naprave s patentiranim izmenjevalcem toplote Lossnay. Dosedanji izvedbi za montažo pod stropom se je pridružila izvedba za montažo na steno v navpičnem položaju in s cevnimi priključki na zgornji ploskvi a z novim materialom, ki omogoča zajem zraka tudi iz vlažnih prostorov kot so kopalnice ali kuhinje.

Nove prezračevalne naprave serije VL-CZPVU izstopajo po učinkovitosti izmenjave toplote in tihem delovanju saj dosežejo tudi 90 % izkoristek rekuperacije in se uvrščajo v najvišji energijski razred A+. Z nakupom je mogoče pridobiti spodbude za okoljske naložbe pri Eko skladu. V prvi hitrosti ventilatorja oziroma pri 30 % nazivnega pretoka naprava deluje z zvočnim tlakom 15 dB na oddaljenosti 3 m od naprave, kar je praktično neslišno tudi v nočnem času.

vitanest

Dobavlja se v treh velikostih pretoka zraka 250, 350 ali 500 m3/h. V standardni dobavi sta vključena dva filtra G3 gostote 55 %. Krmilnik naprave je običajno vgrajen v ohišje naprave, zelo enostavno pa ga je možno prestaviti na steno v prostoru in žično povezati z napravo. Z dodatnim Wi-fi vmesnikom je mogoče napravo povezati še z brezžičnim omrežjem za upravljanje v oblaku, prek aplikacije MELCloud. V sistem prezračevanja se lahko poveže še razna stikala, tipala vlažnosti ali ogljikovega dioksida, dodatne grelnike in tudi kanalsko klimatsko napravo.

info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest, d. o. o. je uradni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, vgradnjo pa izvajajo pooblaščeni monterji iz vse Slovenije.

Prejšnji članekTrik za enakomerno prebeljene stene
Naslednji članekGostilna Bučinek vas pričakuje s pristnimi koroškimi dobrotami
logo Vitanest
info@vitanest.si|080 1959| Spletna stran

Vitanest, d. o. o. je uradni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, vgradnjo pa izvajajo pooblaščeni monterji iz vse Slovenije.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.