Več svetlobe, boljše bivanje

0

Nakup stavbnega pohištva nam predstavlja stres, saj se srečamo tako z raznoliko ponudbo modelov, barv, materialov in nenazadnje tudi s pestro izbiro ponudnikov na trgu.

Gre za pomembno odločitev. Prinese nam lahko pomemben prihranek pri ogrevanju in hlajenju prostorov, preprostem vzdrževanju in servisu na dosegu roke.

Kako izbrati in na kaj biti pozorni?

Če si želite poleg odličnega zunanjega videza vaše hiše, zagotoviti tudi kakovostnejše bivanje vaši družini potem vam priporočamo, da se odločite za okna z veliko steklene površine in manj masivnih vidnih delov.S temi lastnostmi se ponašajo nova okna SATLER, model energeto® 5000 view, ki že sedaj jasno presegajo zahteve o varčevanju z energijo in varnostjo. Izdelana so iz najkvalitetnejše plastike, odporne proti vremenskim vplivom, hrupu in vlomi.

Okna SATLER, model energeto® 5000 view tudi pomembno prispevajo k varstvu okolja, saj se 100% reciklirajo. 

 

Filigranski dizajn

Ali imate radi preprosto eleganco in cenite ravne linije? Potem so okna energeto® 5000 view prava izbira za vas! Krilo okna je z zunanje strani očem skrito, zato je okoli steklene površine okna viden le minimalen okvir z dodatno ALU masko v barvah RAL. Ta rešitev sledi novemu trendu jasno strukturiranega, filigranskega fasadnega videza. Za več informacij in oddajo povpraševanja obiščite spletno stran okna-satler.si.

Izberite nadstandardna in kakovostna okna slovenskega proizvajalca s tradicijo

Družinsko podjetje SATLER okna in vrata d.o.o., z dolgoletnimi izkušnjami iz proizvodnje stavbnega pohištva, ter najnovejšimi tehničnimi standardi predstavlja zanesljivega partnerja tako v procesu svetovanja, izdelave, montaže in servisiranja.

Vrhunski vhodni materiali dobaviteljev ALUPLAST (DE), WINKAUS (DE), HEROAL (DE), REFLEX (SI), zagotavljajo nadstandardno kakovost proizvedenega stavbnega pohištva po meri.

 

Njihovo ponudbo bogatijo: pestra ponudba oken in vrat iz različnih materialov, senčila, okenske police, komarniki … pravzaprav lahko pri podjetju SATLER naročite vso stavbno pohištvo iz prve roke.

Več informacij o vrhunskih izdelkih podjetja SATLER najdete tukaj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.