Vabljeni na ogled čudovite lesene pritlične hiše Jelovica

V Jelovici hiše, ki sodijo med pionirje lesene montažne gradnje pri nas, vas vabijo na ogled njihove najnovejše lesene pritlične hiše Jelovica Prima 119. Hišo si lahko ogledate na Gorenjskem, v petek, 19.6. 2020 med 13.00 in 19.00 uro.

Pritlična hiša, ki jo tokrat predstavljajo strokovnjaki iz Jelovice, ponuja prijetno bivanje v pritličju in mansardi. Posebnost hiše je velik bivalni del s kaminom in galerijo, ki predstavlja središče hiše in je odprt do slemena.

Umeščenost sicer klasično dvokapne hiše na robu naselja ustvarja ugodne pogoje za zanimive poglede iz notranjosti proti Karavanški in Kamniški alpski silhueti, hkrati pa poseg ne vzpostavlja dominantnosti in se raje anonimno zliva z vaško strukturirano grajeno krajino. Kljub zunanjemu zadržanemu arhitekturnemu izgledu hiše pa vendarle notranjost bogatijo zračni in zelo dobro osvetljeni prostori.

Pritlična hiša Jelovica
Ker so pritlične hiše izjemno priljubljene, preverite celotno serijo odličnih pritličnih hiš Jelovica različnih velikosti.

Iz vetrolova je preko širše zastavljenega in centralno orientiranega hodnika (iz katerega dostopamo v spalnico, kabinet in druge spremljevalne prostore) neposreden vstop v bivalni prostor. Ta nas prijetno preseneti, saj je do poševnine strehe po višini prosto razprt in je torej dvoetažen. Nad kuhinjo z jedilnico se nahaja galerija, do katere dostopamo preko lesenega enoramnega stopnišča in ki deluje kot skupen prostor za branje knjig. V ekonomično izkoriščeni mansardni etaži sta svoj prostor našli dve mladinski sobi. Svoj karakter dajejo interierju masivni konstrukcijski elementi v vidni kvaliteti lepljenega lesa.

Hišo dopolnjujejo pergola nad teraso in nadstrešek za avto z lopo. Hiša je izdelana v odličnem nizkoenergijskem standardu in je opremljena.

Ob ogledu hiše se lahko pogovorite o vaših željah in zahtevah pri gradnji novega doma. Za pogovor bodo na voljo različni strokovnjaki. Ker so pritlične hiše izjemno priljubljene, preverite celotno serijo odličnih pritličnih hiš Jelovica različnih velikosti.

 Prijava: http://www.jelovica-hise.si/dan-odprtih-vrat-junij2020.html

Ogled hiše je brezplačen, prijava pa obvezna. Po prijavi vam pošljejo potrditev in opis poti.

Preberite še: Montažne hiše: Cena, prednosti, slabosti in ponudniki montažnih hiš

info.hise@jelovica.si | 080 23 23 | Spletna stran

Skupina Jelovica velja za vodilnega slovenskega proizvajalca energijsko varčnih hiš, oken in vrat. Eleganten dizajn in strokovno projektiranje, v kombinaciji z inovativnimi rešitvami in naravnimi materiali, dajejo izvor hišam, oknom in vratom visoke kakovosti.

Prejšnji članekVabljeni na DAN ODPRTIH VRAT V ŽIVO – HIŠA R, najsodobnejša Marlesova arhitektura na ogled
Naslednji članekRešitev, da zaprt prostor ne bo predstavljal grožnje za vaše zdravje
info.hise@jelovica.si | 080 23 23 | Spletna stran

Skupina Jelovica velja za vodilnega slovenskega proizvajalca energijsko varčnih hiš, oken in vrat. Eleganten dizajn in strokovno projektiranje, v kombinaciji z inovativnimi rešitvami in naravnimi materiali, dajejo izvor hišam, oknom in vratom visoke kakovosti.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.