Vabljeni na Marlesov dan odprtih vrat

Dan odprtih vrat Marles 2023
Dan odprtih vrat Marles 2023

Vabljeni na Marlesov dan odprtih vrat. Med drugim bo predstavljena tudi skoraj nič-energijska individualno zasnovana hiša VITA PRO v pasivni različi. Kaj vse morate vedeti o Marlesovem dnevu odprtih vrat in omenjeni hiši?

Marlesov dan odprtih vrat

Dan odprtih vrat bo potekal v soboto, 14. oktobra, med 10. in 14. uro v okolici Medvod.

Prijave so omejene, zbirajo pa jih vse do petka, 13. oktobra do 14. ure. »Predstavili vam bomo skoraj nič-energijsko hišo z najnaprednejšimi energetskimi in tehnološkimi rešitvami,ki je bila zgrajena v pasivnem standardu,« pravijo pri Marlesu. Prijave zbirajo na svoji spletni strani.

Na dnevu odprtih vrat bodo na voljo Marlesovi strokovnjaki, ki bodo svetovali vsem, ki nameravajo graditi svoj dom po najsodobnejših trajnostnih smernicah skoraj nič-energijske gradnje. Prisotni bodo naši izkušeni strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo predstavili najnovejše trende v energetski oskrbi vašega doma.

Hiša Vita PRO, ki jo predstavlja Marles
Hiša Vita PRO, ki jo predstavlja Marles

Hiša VITA PRO

VITA PRO je odličen primer individualno zasnovane hiše na ključ, zgrajene v pasivnem standardu.

Njene glavne prednosti so:

  • nadstandardno udobje,
  • izredno funkcionalna razporeditev
  • najsodobnejše arhitekturne in energetske rešitve.

Hiša z najnaprednejšimi energetskimi in tehnološkimi rešitvami obsega 140 kvadratnih metrov bivanjske površine. Nadstandardno udobje zagotavljajo popolna prilagoditev pričakovanjem in željam kupcev in posebna arhitekturna prilagoditev prostorskim urbanističnim zahtevam. Dvokapna zasnova ter skladni in preprosti proporci z unikatnimi detajli prijetno zaokrožijo premišljeno tlorisno razporeditev in neposredno povezanost z zunanjim okoljem, ki se zaključi z nadstreškom na terasi.

Hiša VITA PRO se predstavi
Hiša VITA PRO se predstavi

O Marles Hiše

Marles Hiše je največji proizvajalec naprednih lesenih montažnih objektov v Sloveniji in je že osem desetletij sinonim za montažne hiše. Marles je zgradil že več kot 28.000 individualnih objektov, več kot 400 vrtcev in šol in ima pomembno strateško vlogo pri razvoju montaže gradnje. S svojimi izvirnimi inženirskimi rešitvami prispevajo k napredku v panogi in spodbujanju trajnostne gradnje. Z Marlesovim vplivom se industrijska proizvodnja stavb iz naravnih in okolju prijaznih materialov nadalje razvija, stavbe z nizkim ogljičnim odtisom pa postajajo prva izbira kupcev okolju prijaznih lesenih stavb.

info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Prejšnji članekProdaja novih električnih vozil v Evropi za 102 % večja
Naslednji članekBodite previdni pri nakupu novega iPhona! Apple potrdil tole napako…
logo Marles

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.