Ugasnite luči. Prižgite sonce!

Preden se boste letos lotili prenove vaše hiše, razmišljajte tudi o učinkoviti osvetlitvi prostorov z naravno svetlobo. Z vgrajenimi optičnimi sistemi Solatube boste v svoj dom prenesli razkošje dnevne svetlobe in naravnih barv, poskrbeli za višjo kakovost bivanja in dodatno prihranili še pri električni energiji.

Inovativni sistemi Solatube so primerni za vse prostore, še posebej za kuhinje, jedilnice, dnevne in otroške sobe ter kabinete, z njimi pa lahko osvetlite tudi pretemne ali slabo osvetljene prostore, kot so hodniki, stopnišča, kopalnice in delovne sobe, kjer vgradnja klasičnih ali strešnih oken ni mogoča ali smiselna. Sistem ne potrebuje vzdrževanja, vgradnja pa je hitra in preprosta, brez nereda ali preoblikovanja strešne konstrukcije. Montaža je mogoča na vse vrste streh različnih naklonov, na fasade, zelene strehe in druge uporabne površine.


Prednosti:

  • Sistemi omogočajo enakomerno osvetlitev preko celega dne.
  • V kupolo vgrajen filter preprečuje vdor UV in IR žarkov, ki povzročajo bledenje barv in neželeno dodatno segrevanje prostora.
  • Spektralna odbojnost cevi je 99,7 %.
  • Cevi je mogoče podaljševati do dolžine 16 m.
  • Primerni so za nizkoenergijsko in pasivno gradnjo.
  • Za montažo v individualne hiše so na voljo sistemi serije Brighten Up® v dveh dimenzijah:  Solatube 160 DS s premerom 25 cm in Solatube 290 DS s premerom 35 cm, ki učinkovito razsvetlita 10 m² oz. 16 m² prostora.

Strankam nudijo brezplačno strokovno svetovanje ter zagotavljajo jamstvo na izdelke in montažo. Za pridobitev informativne ponudbe izpolnite zahtevek na njihovi spletni strani www.solatube.si!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.