Tudi sami lahko dvignete 1000 kg?

Izbira dvižnih miz za dvigovanje težkih bremen

Ste vedeli, da lahko tudi sami dvignete do 1000 kilogramov težko breme? Zadeva je precej enostavna, potrebujete le prave pripomočke, saj ljudje preprosto nismo dovolj sposobni za take napore. Včasih delo zahteva dvig težkih bremen pri čemur nam lahko pomaga le takšna ali drugačna mehanizacija. Ena izmed takih so dvižne mize, ki lahko brez kakršnega koli naprezanja dvignejo tudi do eno tono bremena in nam izjemno olajšajo celoten postopek.

Dvižne mize olajšajo vsakršno koli dvigovanje bremen

V osnovi ločimo tri vrste dvižnih miz, ki jih tudi najpogosteje uporabljamo. To so dvižne mize z enojnimi škarjami, dvižne mize U profil in paletne mize z dvižno funkcijo.

  • Dvižne mize U profil – so odlične za delo s paletami, saj gre za obliko črke U
  • Dvižne mize z enojnimi škarjami – učinkovito in praktično dvigovanje
  • Paletne mize z dvižno funkcijo – samodejno vzdrževanje nakladalne višine

Dvižne mize olajšajo delo v skladiščih, trgovinah in povsod, kjer je potrebno dvigovanje težkih bremen. Opremljene so z motorjem, hidravličnimi cilindri in drugimi elementi, ki omogočajo oziroma preprečujejo določene gibe in premike. Tako fiksni okvir preprečuje sesedanje mize, krmilna enota pa omogoča enostavno prilagajanje višine mize. Najpogosteje znaša maksimalno breme dvižnih miz točno 1000 kilogramov oziroma eno tono. Kot pa smo že omenili, se razlikujejo glede na način dviga, obliko mize, višino dviga, mehanizmov in drugih »malenkosti«.

Dvižna miza

Dvižna miza dimenzije 1300×800 mm se ponaša z nosilnostjo 1000 kilogramov. To ji omogoča dvigovanje večine bremen v skladiščih, kaj šele garažah ali trgovinah. Opremljena je s tri-faznim, 380 V električnim okvirjem, črpalko, kontrolnimi ventili in rezervoarjem za olje. Škarjasta dvižna miza ima vgrajene hidravlične cilindre s čvrstimi kromiranimi batnimi drogi. Krmilna enota omogoča enostavno prilagajanje mize, okvir pa preprečuje njeno sesedanje, ko breme dvidne vse tja preko enega metra visoko.

Dvižna miza olajša delo, akcija pa izbiro dvižne mize

Če dvižna miza olajša delo, potem Kataloška prodaja olajša izbiro in nakup same dvižne mize. Na pomoč so priskočili z 12% popustom, ki ga lahko izkoristite do 30. 10. 2022. Izkoristi 12-odstotni popust s kodo AJIND09 pri Kataloški prodaji in si priskrbite svojo dvižno mizo.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekRazpis v vrednosti 50 milijonov evrov za inovacije v mestih
Naslednji članekVrhunska zmogljivost in skrb za okolje: toplotna črpalka SPHERA EVO 2.0
Logotip
info@prosigma.si|02 5858 480| Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.