Trije razlogi, zakaj pri strešni kritini ne smemo sklepati kompromisov

Streha
Foto: on AHI ROOFING d. o. o.

Streha je tista, ki dom brani pred številnimi vremenskimi ujmami, hkrati nam nudi varen in udoben pristan. Zato je izbira prave strešne kritine nadvse pomembna odločitev, pri kateri ne bi smeli sklepati kompromisov. Razkrivamo vam tri razloge, zakaj je izbira strešne kritine Gerard prava izbira

1. Strešna kritina mora prenesti še tako zahtevne vremenske razmere.

V zadnjih letih smo bili prepogosto priča nepredvidljivim in neusmiljenim vremenskim razmeram, kot so na primer neurja z močnim dežjem, vetrom in točo.

Strešna kritina Gerard prenese obremenitve vetra, ki piha tudi s hitrostjo do 200 kilometrov na uro. To lahko dosežemo zaradi posebnega sistema pritrjevanja, s katerim strešnike namesto z vertikalnimi, pritrdijo s horizontalnimi pritrdilnimi elementi.

Strešniki Gerard se odlično obnesejo tudi v primeru toče, saj se manjša zrna toče na strešnikih sploh ne poznajo, večja zrna pa vanje naredijo zgolj manjše vdolbine, vendar jih ne razbijejo.

2. Strešna kritina naj bo lahka, a trpežna.

To, da je strešna kritina Gerard zelo lahko, se je kot velika prednost izkazalo tudi v primeru potresa. Številni primeri namreč kažejo, da so strehe, pokrite s strešno kritino Gerard, ostale nepoškodovane ali pa so jo odnesle zgolj z manjšimi poškodbami.

Hiša
Foto: on AHI ROOFING d. o. o.

3. Več desetletij brez skrbi s pravo strešno kritino.

Strešniki Gerard so izdelani iz jekla, dodatno pa zaščiteni še z aluminij-cinkovo zlitino, zaradi česar so do osemkrat odpornejši na korozijo kot strešniki iz galvaniziranega jekla. Strešna kritina Gerard ima po vrhu še posip iz naravnega kamna, ki deluje tudi kot zaščita pred UV-žarki, kar zagotavlja odpornost, trdnost in obstojnost, brez vidnih sprememb barve. Poleg tega proizvajalec jamči, da bo ta kritina hišo kakovostno ščitila kar 50 let.

In še za piko na i lahko dodamo, da strešna kritina Gerard ne zahteva posebnega vzdrževanja, poleg tega pa je tudi okolju prijazna, saj je jeklo mogoče v neskončnost reciklirati.

Sodelujte v nagradni igri in osvojite popust na novo streho!

V podjetju AHI Roofing poteka velika nagradna igra, kjer lahko osvojite kar 65 % popust na novo streho Gerard Eleganta! Zato ne odlašajte in se prijavite na spletni povezavi. Z malo sreče boste streho menjali brez večjega posega v denarnico.

logo gerard
brane.potocnik@gerardroofs.eu | 051 606 101 | Spletna stran

Povratne informacije, ki smo jih v več kot 60-ih letih prejeli s trgov, nam nedvoumno razkrivajo razloge, zaradi katerih se ljudje raje odločajo za strehe GERARD kot za druge vrste kritin.

Prejšnji članek8 super načinov, kako lahko doma uporabimo limono za naravno čiščenje
Naslednji članekKako prosim!? Spet velikanska podražitev dopolnilnega zavarovanja
logo gerard
brane.potocnik@gerardroofs.eu | 051 606 101 | Spletna stran

Povratne informacije, ki smo jih v več kot 60-ih letih prejeli s trgov, nam nedvoumno razkrivajo razloge, zaradi katerih se ljudje raje odločajo za strehe GERARD kot za druge vrste kritin.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.