Toplotna črpalka Samsung za ogrevanje in hlajenje

samair
Photo by SAMAIR

Spoznajte unikatno Samsungovo ClimateHub integrirano rešitev za ogrevanje in oskrbo s toplo vodo v hiši, bodisi za visokotemperaturno ali nizkotemperaturno ogrevanje, s preprosto namestitvijo, enostavnim zagonom, tihim delovanjem ter pametno povezljivostjo.

Ogrevanje s toplotno črpalko Samsung ClimateHub sodi v vrh toplotne tehnike

Toplotna črpalka Samsung ClimateHub deluje reverzibilno, ogreva in hladi z R32 hladilnim sredstvom, integrirani bojler pa ima veliko prostornino za ogrevanje sanitarne vode. Natančno zasnovana vodna enota za sanitarno vodo je odslej na voljo v dveh različicah, z volumnom 200 ali 260 litrov sanitarne vode.

Pametna povezljivost in nadzor toplotne črpalke

Komplet Wi-Fi omogoča upravljanje in nadzor raznih funkcij sistema, med drugimi upravljanje in nadzor do 16 notranjih enot, preko aplikacije SmartThings. V kolikor imate več aparatov ali elektronskih naprav proizvajalca Samsung v hiši, pa lahko preko aplikacije Samsung SmartThings App nadzorujete delovanje toplotne črpalke in ostalih pripomočkov na pametnem telefonu.

Učinkovito in tiho delovanje toplotne črpalke do 35 dB (A)

Samsung odslej omogoča modele toplotnih črpalk, ki imajo z uporabo 4-stopenjskega tihega načina za nočno delovanje pri določenih pogojih znižano raven hrupa zunanje enote na 35 dB (A).

Integriran sistem za gretje in hlajenje z nižjimi stroški

EHS TDM lahko greje ali hladi vodo in zrak z eno samo zunanjo enoto. Sistem zrak-zrak hitro doseže stabilno temperaturo, medtem ko sistem zrak-voda zagotavlja vročo vodo za radiatorje, talno gretje in sanitarne potrebe. Stroškovno učinkovita in okolju prijazna tehnologija je vgrajena v eno samo zunanje ohišje, zato je idealna za okolja z omejenim razpoložljivim prostorom.

slika 2
Photo by SAMAIR                                    

Novi modeli te klime Samsung vključujejo pametni nadzor in so v udobju v prednosti pred vso ostalo konkurenco. Prednost je v sistemu izpihovanja hladnega zraka, ki potuje skozi 23.000 mikro luknjic. Zrak se razprši po prostoru na nemoteč način, brez direktnega pihanja

Za več informacij ali brezplačno informativno ponudbo in svetovanje pokličite uvoznika blagovne znamke Samsung, podjetje SamAir d.o.o. na telefonsko številko 040870971 a linam pišite na info@samair.si. Obiščite www.samair.si

info@samair.si | Spletna stran
Uvoznik in distributer klimatizacijskih sistemov Samsung za Slovenijo (ogrevanje in hlajenje), ki nudi rešitve za dom in poslovne prostore. Strokovnjaki za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje, toplotne črpalke, klimatske naprave, multisplit sisteme.
Prejšnji članekUredite okolico svojega doma z okolju prijaznimi talnimi rešetkami Ecoraster!
Naslednji članekTo se zdaj dogaja s cenami nepremičnin v Sloveniji
info@samair.si | Spletna stran
Uvoznik in distributer klimatizacijskih sistemov Samsung za Slovenijo (ogrevanje in hlajenje), ki nudi rešitve za dom in poslovne prostore. Strokovnjaki za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje, toplotne črpalke, klimatske naprave, multisplit sisteme.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.