Toplotna črpalka Samsung EHS Mono HT Quiet

SAMAIR - Toplotna črpalka ehs mono ht quiet
SAMAIR - Toplotna črpalka ehs mono ht quiet Photo by SAMAIR

Pri podjetju SAMAIR d.o.o. vam ponujamo novo  toplotno črpalko EHS Mono HT Quiet, katero SAMSUNG predstavlja z namenom razvoja, ki bo služil vedno rastočemu trgu prenove domov in razširil ponudbo za novogradnje. Ta vrhunska ogrevalna rešitev brezhibno integrira in doda slog in eleganco številnim zunanjim fasadam od prenovljenih stavb do luksuznih domov. Poleg tega zagotavlja dodaten občutek enostavnosti in udobja za potrošnike ter lastnike stanovanj, saj izpolnjuje vse potrebe po ogrevanju gospodinjstva, medtem ko tiho deluje v ozadju.

EHS Mono HT Quiet in temperatura tople vode

Z naprednimi funkcijami dosega toplotna črpalka EHS Mono HT Quiet temperaturo tople vode kar 70 °C5 in zagotavlja njeno zanesljivo oskrbo. Povečano območje prenosa toplote za približno 11,9%6 , kar pripomore k hitrejši izmenjavi toplote. Okrepljeni kompresijski deli z uporabo ventilov Reed. Novi spiralni kompresor z vbrizgavanjem hladilnega sredstva

SAMAIR
Photo by SAMAIR

Poraba energije

Sistem Samsung EHS vključuje nabor naprednih tehnologij, ki vam pomaga optimizirati porabo energije. Samsung EHS Mono HT Quiet ima sezonski koeficient učinkovitosti (SCOP*) A+++, kar dokazuje, da deluje z visoko stopnjo učinkovitosti.

Ultra tiha

Z uvedbo novih tehnologij za zmanjšanje hrupa EHS Mono HT Quiet deluje tiho z nizkimi stopnjami hrupa do 35 d(BA) z uporabo 4-stopenjskega načina tihega delovanja.

Estetski dizajn

Vrhunska temna barva zunanje enote omogoča, da se EHS Mono HT Quiet neopazno zlije z zunanjostjo stavbe. Ta zunanja enota je visoka približno 1 m in se jo zato lahko namesti pod balkon ter tako ne zastira pogleda skozi okno iz notranjosti doma.

Enostavna namestitev in integracija s SmartThings

Zunanja enota je zasnovana tako, da je enostavna za namestitev in vzdrževanje. Enoto je mogoče krmiliti na daljavo z aplikacijo SmartThings.

info@samair.si
Tržaška cesta 40, 2000 Maribor
Leskoškova cesta 11, 1000 Ljubljana

 

info@samair.si | Spletna stran

Uvoznik in distributer klimatizacijskih sistemov Samsung za Slovenijo (ogrevanje in hlajenje), ki nudi rešitve za dom in poslovne prostore. Strokovnjaki za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje, toplotne črpalke, klimatske naprave, multisplit sisteme.

Prejšnji članekRenault 5ka, kot je nismo pričakovali: Renault 5 Turbo 3E
Naslednji članekKako zgraditi energijsko varčno hišo brez dodatne toplotne izolacije fasade?
logo Samair
info@samair.si| Spletna stran

Uvoznik in distributer klimatizacijskih sistemov Samsung za Slovenijo (ogrevanje in hlajenje), ki nudi rešitve za dom in poslovne prostore. Strokovnjaki za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje, toplotne črpalke, klimatske naprave, multisplit sisteme.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.