Top sladoled z okusom po koktajlih

Različni okusi sladoleda in sadje na mzi, v ozadju je zavesa

Imate že rezerviran dopust? Že komaj čakate, da boste skočili v morje in si privoščili zvrhano kepico sladoleda, zvečer pa odšli na svoj najljubši koktajl? Zadnji dve aktivnosti si lahko privoščite kar naenkrat! Obstaja namreč sladoled z okusom po slavnih koktajlih!

Kaj sploh je alkoholni sladoled?

Alkoholni sladoled zlahka pripravimo, vse, kar moramo narediti je, da mešanici dodamo nekaj kapljic alkohola. Če pogledamo na primer slaven rum punč, vam že samo ime pove, kaj vsebuje. Tak sladoled pa seveda ni primeren za otroke in nosečnice, ki ne smejo uživati alkohola. Kaj jim torej preostane?

Homemade vegan frozen coconut mojito popsicles - ice pops - paletas with chia seeds
Foto: sveta_zarzamora iz iStock

Alkoholni sladoled brez alkohola

Ja, tak sladoled obstaja! Obstaja namreč brezalkoholni sladoled brez alkohola. Bogati vonji in okusi slavnih koktajlov so ujeti v aromate, ki se po svojem okusu približajo svojim alkoholnim dvojčkom, vsebujejo pa niti kapljice alkohola!

Kateri sladoledi so na voljo?

Izbirate lahko med kar devetimi okusi, izstopata na primer znani kombinaciji mojito in piña colada ter sladoledni klasiki, kot sta punč rum brez alkohola in malaga. Če obožujete kombinacijo čokolade in češnje, je prava izbira zate rok chéri. Ste vegan in ne veste, kateri okus je primeren za vas? Veganski so rok chéri, malaga, mojito in punč rum brez alkohola.

Pink grapefruit and rosemary gin cocktail served in prepared gin cocktail glass on a tropical beach bar
Foto: fortyforks iz iStock

Kdo izdeluje ta slasten sladoled?

Brezalkoholne sladolede z okusom po znanih koktajlih proizvaja goriško družinsko podjetje Rokmar, d. o. o. Njihove sestavine za pripravo sladoleda uporabljajo sladoledarji po celi Sloveniji in Evropi, tako da jih lahko poskusiš tudi na dopustu!

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekVožnja z izrabljenimi gumami je nevarna! Trik s kovancem za 1 evro vam bo povedal, kdaj je potrebna menjava
Naslednji članekIdealna sobna temperatura? Preverili smo kakšna mora biti v posameznih prostorih
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.