Subvencije Eko sklada za nakup toplotne črpalke

S podjetja Minergia d.o.o. vas obveščajo, da so na seznam subvencioniranih toplotnih črpalk s strani Eko sklada uspešno uvrstili 8 in 11 kw toplotni črpalki Mitsubishi Heavy Industries.

Trenutno je na Eko skladu možno uveljavljati pravico do subvencije toplotne črpalke le v okviru Javnega poziva za kreditiranje okoljskih naložb občanov 49OB13 (http://www.ekosklad.si/html/razpisi/main.html), se pa v kratkem pričakuje nova objava poziva za dodelitev nepovratnih finančnih spodbud občanom za nove naložbe rabe obnavljivih virov energije (v našem primeru toplotnih črpalk). Z novo objavo poziva bo Eko sklad objavil tudi posodobljeni seznam subvencioniranih toplotnih črpalk, med katerimi boste našli naši napravi Mitsubishi Heavy Industries modela FDCW 71 VNX-A in FDCW 100 VNX.

Informacija za stranke:
Slovenski okoljski javni sklad, nudi občanom subvencije za izvedbo ukrepov za zmanjšanje rabe energije in rabo obnovljivih virov energije v stavbah. V javnem pozivu sklad občanom za vgradnjo toplotnih črpalk za pripravo tople sanitarne vode in/ali centralno ogrevanje stanovanjske stavbe nudi nepovratno finančno spodbudo v višini do 1.000 EUR priznanih stroškov naložbe. Toplotne črpalke morajo glede grelnega števila izpolnjevati pogoje iz javnega poziva. Stranke, ki so vlogo vložile v Eko sklad lansko leto in lahko sedaj še vedno zamenjajo toplotno črpalko (npr. Daikin za MHI).

POSEBNA AKCIJA – za naročila do 28.02.2014 nudijo pri podjetju Minergia d.o.o. dodatni 3% popust na vse modele toplotnih črpalk Mitsubishi Heavy Industries.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.