Stilska notranja vrata Mobil3

Notranja vrata so pomemben del vsakega doma. Ločujejo in hkrati povezujejo prostore. Omogočajo nam, da se umaknemo od ostalih stanovalcev ali se jim približamo.

Notranja vrata so del ambienta stanovanja ali hiše. Podjetje Mimaro vam nudi notranja vrata italjanskega proizvajalca Mobil3. Vrata so stilsko zasnovana, estetska in natančno izdelana. Izdelujejo in ponujajo različne rešitve in oblike vrat.

Za izdelavo vratnih kril se uporabljajo materiali kot so furnir, laminatni sloji, lakirana krila, steklena transparentna krila. Za vse te materiale so na volje različni barvni odtenki. Prav tako je pri furniranih, lakiranih in laminatnih krilih mogoče vgraditi steklena okna. Stekla so lahko dekorirana z različnimi vzorci in vam tako polepšajo prostor.

Odpiranje vrat je lahko klasično, klasično drsno ali drsno z zamikanjem v steno. V ponudbi so tudi zložljiva notranja vrata. Kljuke je mogoče poljubno izbrati in sicer od klasičnih kljuk do držal. Podboji so standardnih dimenzij, vendar različnih izvedb, od klasičnih do nevidnih. Z notranjimi stilskimi vrati Mobil 3 boste pridobili usklajeni dom z vašimi željami.

Strokovnjaki podjetja MIMARO d.o.o. vam lahko svetujejo in pomagajo pri izbiri vrat, ki bi najbolj ustrezala vašemu domu.

Mimaro prodajno-razstavni salon:
Dolenjska cesta 466a, 1291 Škofljica

T: 041 369 518
E: prodaja@mimaro.si

mimaro@mimaro.si | 031 653 509 | Spletna stran

Garažna in vhodna vrata, električno gretje, pvc okna in vrata.

Prejšnji članekVlada podpira Pobudo za vodik
Naslednji članekV tretji četrtini leta 2018 višje maloprodajne cene električne energije
mimaro@mimaro.si | 031 653 509 | Spletna stran

Garažna in vhodna vrata, električno gretje, pvc okna in vrata.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.