Spite nadstandardno! Spoznajte oblazinjene postelje BoxSpring

Oblazinjena postelja Boxspring

Oblazinjene postelje BoxSpring predstavljajo zadnja leta najbolj priljubljen kos pohištva v spalnici. Ne le zaradi udobja, temveč, ker naredijo vsako spalnico edinstveno, elegantno, moderno in čisto po okusu naročnika oz. uporabnika.

Če iščete kvalitetno posteljo, ki združuje udobje všite ročno izdelane vzmetnice glede na vaše želje, funkcionalnost, estetiko in unikatnost, potem spoznajte oblazinjene postelje BoxSpring, ki nastajajo pod okriljem ekipe podjetja Maremico.

Novi trend oblazinjene postelje pozdravljajo tudi arhitekti

Oblazinjene postelje BoxSpring niso katere koli oblazinjene postelje. Gre za usnjene postelje, ki so zasnovane premišljeno –  s poudarkom na izbiri osebnega udobja, barve, nadstandardne višine do 70 cm, lebdečim videzom in še čim.

Prava paša za oči

Gre za izjemno kombinacija udobja, funkcionalnosti, trajnosti in čudovitega dizajna. Na ogled jih imate v njihovi spletni galeriji. Kot boste videli, lahko to visoko posteljo popolnoma prilagodijo vašemu okusu in stilu spalnice – klasičen videz ali sodobnejši, minimalističen dizajn.

S slovensko oblazinjeno posteljo BoxSpring lahko svoji spalnici dodate pridih večne elegance in udobja po svojih željah.

Oblazinjena postelja Boxspring

Stilsko dovršena oblazinjen postelja, ki jo pozdravljajo tudi arhitekti

Zasledili smo izjavo arhitektke Lara Romih, ki pravi: »Postelja BoxSpring mi je kot arhitektki všeč, ker nudi nešteto možnosti oblikovanja. Omogoča res veliko individualnosti.«

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.