Sodeluj v nagradni igri na eMundia.si in osvoji brezplačno klimatsko napravo

Pri eMundiji se trudimo, da za naše obiskovalce poiščemo in pripravimo kvalitetne izdelke za dom po najbolj ugodnih cenah. Tokrat nam je uspelo pripraviti res izjemno ponudbo, na katero smo zelo ponosni.

 

Z veseljem vam predstavljamo našo najboljše prodajano KLIMATSKO NAPRAVO TXE 3,5 KW INVERTER + WIFI, ki jo lahko sedaj na eMundiji dobite po neverjetni ceni 396,50 €.

 

Malo denarja, malo muzike? Ta rek smo tokrat uspeli obrniti na glavo. Za to ceno dobite napredno 3,5 kW močno klimatsko napravo, ki se lahko pohvali z A++ učinkovitostjo tako pri hlajenju, kot tudi ogrevanju.

 

To še ni vse. Naprava je opremljena z mnogimi naprednimi funkcijami, ki jih lahko upravljate kar z mobilnim telefonom prek Wi-Fi povezave. Napravo je izdelal proizvajalec Gree, ki je največji svetovni proizvajalec klimatskih naprav za domačo uporabo in kakovost svojih izdelkov jamči s 5-letno garancijo.

 

Če iščete klimatsko napravo z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno, potem ne smete spregledati te ponudbe. Napravo lahko kupite z montažo in še dodatno prihranite na račun nižjega DDV. Ugodno in hitro montažo po celi Sloveniji za nas opravijo izkušeni, pooblaščeni monterji.

 

Obiščite eMundia.si ali nas pokličite na 080 50 53 in se prepričajte.

 

KLIMATSKA NAPRAVA TXE 3,5 KW INVERTER + WIFI je tudi glavna nagrada junijske nagradne igre na eMundia.si.  Vzemite si nekaj sekund časa za sodelovanje in z malo sreče se boste prav vi hladili z brezplačno klimatsko napravo.

 

Sodelujete lahko tukaj >> https://www.emundia.si/blog/podarimo-klimatsko-napravo/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.