Nova klimatska naprava MITSUBISHI ELECTRIC model MSZ-LN

MSZ-LN je razkošna klimatska naprava za hlajenje in ogrevanje prostorov. V stanovanjih in drugih manjših prostorih najpogosteje uporabljena modela, 2,5 in 3,5 kW nazivne moči hlajenja, spadata v A+++ razred sezonske energetske učinkovitosti, tako v načinu hlajenje kot ogrevanje, zato je naprava primerna za rabo skozi vse leto.

Standardna verzija zunanjih enot (modeli VG) omogoča delovanje do – 15 stopinj Celzija zunanje temperature, posebna verzija ( modeli VGHZ) pa tudi do -25 stopinj Celzija zunanje temperature. Udobje zagotavlja učinkovit sistem čiščenja zraka z močno plazemsko tehnologijo, ki odstrani tudi mikroskopsko majhne delce in dvojne lamele z ločenima loputama, ki povsem neodvisno usmerjata prijeten tok zraka vsem osebam v prostor.

Razkošje modela MSZ-LN je vidno na prvi pogled. Za prednje ohišje naprave je proizvajalec MITSUBISHI ELECTRIC uporabil poseben material, zaradi česar se naprava že na pogled zelo razlikuje od večina naprav na tržišču. Izbor notranjih enot poleg rdeče zajema še črno in dve beli verziji. Prefinjen dizajn je dosežen z mojstrsko tehnologijo barvanja, ki ustvari intenzivne, odsevne barve in na otip zaznavno prvovrstno kvaliteto. Razkošne so tudi v napravi uporabljene tehnologije. Na ohišju notranje enote je tako imenovani »3D i see« senzor, za katerega lahko rečemo, da oponaša mačjo senzibilnost in natančnost. Senzor zazna ljudi v prostoru oziroma telesno temperaturo, s čimer zagotavlja povsem prilagojeno udobje. Klimatska naprava model MSZ-LN ima kar nekaj lastnosti, ki se predpisujejo mačkam. Ljudski pregovor za mačko pravi, da ima sedem ali celo devet življenj. Kako je mačka pridobila tako zaščito ne vemo, znano pa je, da je MITSUBISHI ELECTRIC za zaščito toplotnega izmenjevalnika, ventilatorja in zračnih kanalov notranje enote uporabil dvojni zaščitni premaz, ki preprečuje nabiranje prahu in maščob in s tem podaljšuje življenjsko dobo delovanja naprave.

Podjetje VITANEST je za napravo MSZ-LN skovalo igriv reklamni slogan KLIMAČKA naprava. Z besedno igro združevanja besed KLIMA in MAČKA opisujejo posebne lastnosti in delovanje klimatske naprave, ki so podobne mačjim lastnostim ter s tem želijo nov model in njegove prednosti čim bolj približali uporabniku. Več informacij o novem modelu je na razpolago na spletni strani www.klimatiziramo.si. Na spletni strani boste lahko uporabili tudi orodje za navidezno konfiguracijo klimatske naprave v vašem prostoru. Ostalo ponudbo  uvoznika in distributerja sistemov za klimatizacijo, ogrevanje in prezračevanje pa najdete na spletni strani www.vitanest.si . Modele si lahko ogledate tudi v njihovem razstavnem salonu, za informacije pa pišite na vitanest@vitanest.si  ali družbo VITANEST d.o.o. brezplačno pokličite prek številke 080 1959.

info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest, d. o. o. je uradni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, vgradnjo pa izvajajo pooblaščeni monterji iz vse Slovenije.

Prejšnji članekVlade opuščanje premoga ne zanima
Naslednji članekSodeluj v nagradni igri na eMundia.si in osvoji brezplačno klimatsko napravo
info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest, d. o. o. je uradni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, vgradnjo pa izvajajo pooblaščeni monterji iz vse Slovenije.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.