Skrb za zdravje svojega doma prestavite v višjo prestavo

lunos
Photo by Lunos

Čeprav bi se zagotovo vsi strinjali, kako pomembno je aktivno skrbeti za kakovost našega bivalnega okolja, pa v praksi veliko ljudi na to kar malo pozabi ali pa projekte, s katerimi bi izboljšali zdravje svojega doma kar nekako postavlja na stran. A žal stvari niso tako nedolžne. Čezmerna vlaga, vonj po zatohlem, plesen … Vsi ti pojavi niso nedolžni in na dolgi rok lahko vodijo tudi do različnih zdravstvenih nevšečnosti.

Če se tudi vi borite s čezmerno vlago in na zidovih nastaja plesen, potem je skrajni čas, da ukrepate. Eden od zelo učinkovitih in stroškovno prijaznih rešitev je zagotovo vgradnja prezračevalnega sistema. A ker so tudi prezračevalni sistemi med sabo različni, je pomembno, da odločitev o izbiri dobro pretehtate.

Lastnosti kakovostnega prezračevalnega sistema

Skrbi za optimalne bivalne pogoje.

Sistemi prezračevanja iz prostora samodejno odvajajo izrabljen zrak, neprijetne vonjave, odvečno vlago in druge škodljive snovi, vanj pa istočasno dovajajo svež in filtriran zrak. Tako izboljšujejo mikroklimo in skrbijo za zdravje vašega doma. Sistemi prezračevanja prav tako preprečujejo nastanek plesni in posledično ugodnih razmer za pršice, ki so za marsikoga prava nočna mora. Prezračevalni sistemi tudi preprečujejo vdor prahu in zunanjega hrupa.

Lunos
Photo by Lunos

Podpira vaše zdravje in dobro počutje.

Ker se zrak skozi prezračevalni sistem ustrezno filtrira in odstrani različne alergene, to močno olajša življenje alergikom. Skozi filtre ne morejo cvetni prah, umazanija in prašni delci. Poleg tega so filtri trajni in zelo preprosti za čiščenje, saj jih le speremo pod tekočo vodo in spet so pripravljeni za uporabo.

Deluje brez neprijetnega hrupa.

Sistemi prezračevanja Lunos v osnovnem stalnem obratovanju delujejo v razponu glasnosti le med 26 in 32 dB. Za primerjavo: Šepet znaša približno 30 dB.

Varčuje z energijo.

Kakovostni sistem prezračevanja mora biti tudi varčen. Pri sistemih Lunos se pri prezračevanju denimo izgubi le 10 % energije za ogrevanje, kar jih postavlja med najbolj učinkovite sisteme prezračevanja na trgu.

i-Vent – Šampion brez konkurence

Eden od paradnih konjev prezračevalnih sistemov Lunos je zagotovo decentralni sistem i-Vent. Je preprost za vgradnjo in primeren tako za novogradnje kot starejše objekte. Deluje na principu pretoka zraka v celotnem bivalnem območju, upravljati pa ga je mogoče kar preko aplikacije, ki je na voljo tako za Android kot iOS uporabnike.

Sistem je tih, prepišna varovala in omejitev volumna zračnega pretoka pa poskrbijo, da ne pride do prepihov.

Kot pojasni direktor podjetja Lunos, Milan Kuster, je decentralizirani sistem prezračevanja i-Vent zagotovo šampion brez konkurence, saj je tih in zelo varčen – posamezna enota porabi le 2,3 € električne energije na leto. Poleg tega so filtri trajni in preprosti za vzdrževanje, saj jih lahko operemo kar pod tekočo vodo. Pozabili pa nismo niti na alergike, saj so prav njim namenjeni posebni filtri za cvetni prah.

Prestavite skrb za svoje bivalne pogoje v višjo prestavo in izkoristite šampionsko akcijo. Pridružite se že več kot 100.000 zadovoljnim strankam in izkoristite 40 % popusta na pametno prezračevalno enoto i-Vent.

Prezračevalni sistemi Lunos so preprosti za vgradnjo in primerni tako za novogradnje kot starejše objekte. Njihova montaža je hitra, omogočajo pa tudi velike prihranke.

Akcija traja do 24. 7. 2022 oz. do odprodaje zalog.

lunos
Photo by Lunos

 

 

 

 

info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Prejšnji članekPogrešate okus koktajlov, a ne pijete alkohola? Poskusite (brez)alkoholni sladoled!
Naslednji članekSistem za notranje vrtnarjenje, ki ga morate imeti
info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.