Sistemi za osvetlitev z dnevno svetlobo Solatube

Solatube v svetu slovi kot inovator pri osvetlitvi bivalnih in poslovnih objektov z naravno svetlobo in je že pred več kot 25 leti prvi patentiral cevne sisteme za dnevno osvetlitev prostorov. Z vgradnjo inovativnih in energijsko učinkovitih sistemov za osvetlitev z naravno svetlobo Solatube usmerjamo sijajno sončno svetlobo s poljubne strehe v temne prostore ali območja brez oken.

Solatube za svetlejše in bolj privlačne prostore

Svetlobniki Solatube zajamejo dnevno svetlobo na strehi in jo z izjemno odsevno cevjo usmerijo v notranje prostore, kjer naravne svetlobe prej ni bilo na voljo. Z napredno tehnologijo lahko vzpostavimo sistem osvetlitve z naravno svetlobo Solatube, ki zagotavlja več svetlobe od klasičnih, veliko večjih svetlobnikov. Sistemi Solatube zagotavljajo naravno svetlobo najvišje kakovosti z najboljšim barvnim spektrom v vsakem prostoru, ne glede na orientacijo zgradbe. Z njimi boste osvetlili tudi tiste prostore, kjer vgradnja klasičnih ali strešnih oken ni mogoča ali smiselna.

Vgrajujemo jih v individualne hiše (na stopnišča, hodnike, kopalnice, toaletne prostore, kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, kabinete in delovne prostore) in v poslovne objekte (v pisarne, veleblagovnice, bolnišnice, šole, skladišča, industrijske hale, letališča in druge javne zgradbe).

Prej
Prej
Potem
Potem

Stranke nam vedno znova zadovoljno sporočajo, da jim je prehod na naravno svetlobo Solatube osupljivo izboljšal življenje. So pa tudi takšni uporabniki, ki potožijo – da niso sistema vgradili že pred leti!

Kako lahko razsvetlimo vaš dom ali delovno mesto?

V naših poslovnih prostorih si lahko ogledate sisteme Solatube in se prepričate o možnostih za učinkovito osvetlitev svojih prostorov s to izjemno tehnologijo.

Nudimo vam brezplačno svetovanje in vgradnjo v najkrajšem možnem času. Vgradnja sistema je hitra in preprosta, brez nereda ali preoblikovanja strešne konstrukcije. V večini primerov ga je možno namestiti v samo dveh urah. Sistem ne potrebuje vzdrževanja.

Solatube sisteme vgrajujemo na vse vrste streh, na fasade, zelene strehe in druge uporabne površine. Strankam nudimo brezplačno strokovno svetovanje ter zagotavljamo jamstvo na izdelke in montažo. Za pridobitev informativne ponudbe lahko v rubriki Kontakt izpolnite tudi obrazec na spletni strani www.solatube.si

info@kerber.si | 01 361 83 65 | Spletna stran

Spustite naravno svetlobo v svoj dom. Strankam nudimo brezplačno strokovno svetovanje.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekPrivarčuj z Nikon Z tedni
Naslednji članekKako nad polže?
info@kerber.si | 01 361 83 65 | Spletna stran

Spustite naravno svetlobo v svoj dom. Strankam nudimo brezplačno strokovno svetovanje.

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.