Sistem vhodnih vrat z edinstveno kakovostjo in opremo

Podjetje heroal s sistemom vhodnih vrat heroal D 72 ponuja enkratno raznolikost. Najboljši materiali, največja funkcionalnost, prefinjene izvedbe in maksimalna prilagodljivost tvorijo idealno osnovo za vedno individualno in ekskluzivno izdelane posamezne izdelke.

Nova, reverzibilna pritrditev polnila

Podjetje heroal ponuja pri sistemu vhodnih vrat heroal D 72 pritrditev polnila, ki je novost na področju aluminijaste konstrukcije. Pri tej različici je mogoče vnaprej izdelano polnilo pritrditi skozi reže v krilu. Z različnimi možnostmi, ki jih heroal ponuja za pritrditev polnila, je mogoče izdelati zelo velika krila.  Poleg tega je izboljšana uporaba materiala, saj pri uporabljenih krilnih profilih heroal D 72 PF (»Panel Fixed«) s fiksnim notranjim omejevalnikom ni potrebe po stekleni letvi.

Sistem vhodnih vrat heroal D 72 z novo, reverzibilno pritrditvijo polnila. Slika: heroal

Razširitev vratnega sistema heroal D 72 s profilno konstrukcijo za to vrsto pritrditve polnila ponuja različne prednosti za monterje. Tako je montaža – tudi na gradbišču – poenostavljena in čas obdelave celotnega sistema se skrajša, saj odpadejo določeni koraki obdelave (kot npr. montaža steklene letve).

Krila sistema hišnih vrat so na voljo z dvema debelinama polnila: 60 mm debeline polnila z vgradno globino 72 mm in 70 mm debeline polnila z vgradno globino 82 mm.

Sistem vhodnih vrat heroal D 72 je primeren za vse situacije vgradnje v novogradnji ali pri prenavljanju – od ekskluzivnega in modernega do brezčasno elegantnega. Slika: heroal

Izrazite površine

Sistem vhodnih vrat heroal D 72 je tako kot vse sistemske rešitve heroal na voljo s premazi najrazličnejših barv in videzov, ki poudarijo ali se skladno ujemajo s stavbnim ovojem. Pri tem je mogoče izbirati med različnimi barvnimi odtenki in oblikami okvirjev, polnila, prijemalne letve ter šarnirjev – standardno različnimi znotraj in zunaj. Za to so na izbiro barve celotnega spektra RAL, barvni odtenki Les Couleurs® Le Corbusier, za katere si heroal lasti edino licenco v panogi, ter oplemenitenje površine heroal SD, s katerim je mogoče uresničiti videze, kot so videz naravnega lesa ali moderni videzi betona.

info@heroal.de | +49 5246 507-0 | Spletna stran

Elementi za stavbno pohištvo heroal nudijo najvišjo kakovost, zagotavljajo brezhibno funkcionalnost, dolgo življenjsko dobo in odlične statične lastnosti.

VIRHeroal
Prejšnji članekNaravno stabilizirana fugirna masa za trajno in ekološko fugiranje
Naslednji članekOdločitev, ki zagotavlja zdrav način življenja, udobje in dolgoročne prihranke
info@heroal.de | +49 5246 507-0 | Spletna stran

Elementi za stavbno pohištvo heroal nudijo najvišjo kakovost, zagotavljajo brezhibno funkcionalnost, dolgo življenjsko dobo in odlične statične lastnosti.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.