Samsung na novo zasnoval klimatske naprave!

Samsung Electronics letos predstavlja novo linijo klimatskih naprav, klimatske naprave serije A3050. Zasnovane so tako, da omogočanje izjemno hlajenje in gretje s poudarkom na energetski učinkovitosti, udobju, čistoči zraka in sodobnem upravljanju. Vse združuje v novi stilski trikotni obliki. Ta presenetljivo inovativna oblika omogoča večjo površino za vstop zraka, širši vpihovalni del, ter večji ventilator ob ohranitvi kompaktne zunanjosti. Hladi hitreje, dlje in širše.

ESTETIKA-V KORAKU S ČASOM

Pri izdelavi ohišja klimatske naprave je uporabljena Crystal Gloss tehnologija, enaka tisti, ki se uporablja na premium avtomobilih. Mehkejši in čist videz, dopolnjuje vsako notranjo opremo doma, hkrati pa material zagotavlja potrebno trajnost za nemoteno večletno delovanje.

 

ENERGETSKA UČINKOVITOST-VRHUNSKA

SEER v samem svetovnem vrhu, do 10,1. Razred energetske učinkovitosti tudi A+++. Nove klimatske naprave ponujajo specifičen nabor nastavitev hlajenja in gretja, ki se lahko prilagodijo trenutnim vremenskim razmeram in številu ljudi v prostoru. Digitalni inverter skrbi za izjemno natančno odmerjanje potrebne moči. Nastavitev Single User lahko vzdržuje prijetno in udobno klimatsko okolje s prilagoditvijo hladilne ali grelne moči le enemu uporabniku.

 

DISTRIBUCIJA-PROFESIONALNA

Poseben način dvostopenjskega hlajenja omogoča zelo hitro ohladitev prostora, ki se nato enostavno spremeni v komfortno hlajenje. Način distribucije omogoča dovolj indukcije, da se izognemo hladnim zračnim curkom in preprečimo učinek “mrazenja”. Razširjena vstopna odprtina poveča dovod zraka do 39 odstotkov v primerjavi z običajnimi klimatskimi napravami, medtem ko širši vpihovalni del zagotavlja močan zračni tok z dobro razporejeno in široko distribucijo. Ventilator zagotavlja vpih hladnega zraka, ki ima doseg do 14 metrov in doseže vse dele prostora.

 

Samsung SPI-INTEGRIRAN VIRUS DOKTOR

Samsung Super plasma ionizator (SPI) je mednarodno priznana in patentirana tehnologija za čiščenje zraka razvita pri Samsung Electronics. Prehod iz metode pasivnega v metodo aktivnega odstranjevanja bakterij. Samsung SPI generira aktivne vodikove (H+) in kisikove ione (O2-), ki skupaj tvorijo hidroksiperoksilne radikale. Ti obdajo pozitivno nabite mikroorganizme, se pri tem vežejo z vodikovimi elementi na njihove proteinske strukture in skupaj tvorijo vodno paro. Pri procesu pride do spremembe na površini mikroorganizma v takšni meri, da slednji takoj odmre.

 

KRMILJENJE IN NADZOR-INTELIGENTNO

Poleg vseh pričakovanih funkcij na daljinskem upravljalniku, lahko klimatsko napravo enostavno povežemo tudi s pametnimi telefoni ali tablicami. Ta način omogoča upravljenje in  nadzor klimatizacije od doma ali iz drugega konca sveta. Poleg številnih nastavitvenih konfiguracij delovanja, tedenskimi urniki, nam sistem omogoča še montoring načina delovanja,  prostorske temperature in porabljene energije. Servisni del skrbi za opozarjanje na čiščenje filtra, prepoznavanje napak in informiranje ob potrebnih servisih. Vse na dlani.


Integriran WI-FI vmesnik, in brezplačna aplikacija za pametne telefone ali tablice 

Aplikacijo “Smart air Conditioner” lahko brezplačno prenesete s Samsung Apps, Google Play in podobnih spletnih strani. Aplikacija omogoča tudi demo prikaz.

info@ecofutura.si | 02 620 86 81 | Spletna stran

Eco Futura d.o.o. je trgovsko orientirano podjetje za trgovine in inštalaterje. Posvečamo se tudi končnim strankam, saj je naš cilj širiti zamisel obnovljivih virov s strokovnim svetovanjem in pravilno izbiro opreme in tako ustvarjati varnejšo in ekološko prihodnost.

Prejšnji članekDržavni zbor: Ponovno potrjen Energetski zakon (EZ-1)
Naslednji članekKentaro Kimura: Dobre ideje lahko premikajo svet
info@ecofutura.si|02 620 86 81| Spletna stran

Eco Futura d.o.o. je trgovsko orientirano podjetje za trgovine in inštalaterje. Posvečamo se tudi končnim strankam, saj je naš cilj širiti zamisel obnovljivih virov s strokovnim svetovanjem in pravilno izbiro opreme in tako ustvarjati varnejšo in ekološko prihodnost.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.