Rihterjev virtualni dan odprtih vrat 2020

Trenutna situacija nam žal onemogoča oglede hiš v živo, zato vas v četrtek, 29. 10. 2020 ob 17.00, vabimo na virtualni dan odprtih vrat hiše 196. Čeprav si hiše ne boste ogledali v živo, se boste lahko virtualno sprehodili po njej ter si jo ogledali do zadnjega kotička. Pri tem pa  boste dobili vse informacije o montažni gradnji. 

Hiša po vaši meri

Hiša 196 je odličen primer individualnim željam prilagojene tipske hiše 183, ki se je s svojo moderno, racionalno in energetsko učinkovito zasnovo izkazala za najbolj prodajni model hiše. Z dovršeno arhitekturno zasnovo izpolnjuje vse želje lastnikov za prijetno in udobno bivanje. 

Moderna arhitektura in racionalna razporeditev prostorov omogočata, da hiša 196 zadosti potrebam tudi najzahtevnejših okusov. V pritličju se nahaja prostoren dnevno bivalni prostor, ki povezuje hišo z vrtom in nudi družini neposreden stik z naravo, kjer lahko preživljajo svoj prosti čas na prečudoviti terasi. V spodnjih prostorih se nahaja še starševski del oziroma spalnica z lastno kopalnico in garderobno sobo, ločen wc ter utiliti. V zgornjem nadstropju so spalnica, kabinet, dnevni prostor ter kopalnica.

Toplotni ovoj predstavljene hiše je visoko izolativen, brez toplotnih mostov in dosega standard skoraj nič-energijske gradnje. Vsi materiali, ki so uporabljeni pri gradnji, so naravni in visoko izolativni, ki sledijo načelom trajnostne gradnje za zdravo, varčno in udobno bivanje. 

Rihter hiša po vaši meri

Rihter svetuje

V podjetju Rihter bodo tokrat v živo predstavili hišo s 360 stopinjskim pogledom, kjer boste doživeli celovit 3D interaktivni ogled hiše. Nemoteno se boste lahko sprehajali po prostoru in ga raziskali do zadnje podrobnosti kar iz domačega naslonjača.

Njihovi strokovnjaki za montažno gradnjo vam bodo z veseljem predstavili celovitost svoje ponudbe, od začetne ideje do ključa,  potek gradnje ter konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje visokokakovostnih in energetsko učinkovitih hiš Rihter. Na dogodku bodo tudi strokovnjaki za ogrevanje in prezračevanje, ki vam bodo svetovali o najboljših in najučinkovitejših sistemih za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje, ki jih vgrajujejo v montažne hiše Rihter. Pri predstavniku iz banke NLB, d. d. pa se boste lahko pozanimali o financiranju in najugodnejših kreditih za gradnjo hiše.

Kako se udeležiti?

Dogodek bo potekal prek spletnega kanala Microsoft Teams. Za prijavo izpolnite prijavni obrazec, pred samim dogodkom pa boste po elektronski pošti prejeli povezavo, s katero se boste pridružili virtualnemu dnevu odprtih vrat.

Za vsa vprašanja v zvezi z dogodkom so vam na voljo po elektronski pošti: info@rihter.si  

Prijava na virtualni dan odprtih vrat

Za virtualni dogodek je potrebna predhodna prijava.

info@rihter.si | +386 3 839 04 30 | Spletna stran

Temeljne dejavnosti podjetja so razvoj, proizvodnja in postavitev pasivnih in nizkoenergijskih montažnih hiš. Vse Rihter hiše so unikati, izdelani po meri in željah naročnikov, ne glede na to, za kakšen objekt se odločijo.

VIRRihter
Prejšnji članekSlovenski ambiciozni načrt zmanjšanja toplogrednih plinov
Naslednji članekV Nemčiji postavili prvo hišo, natisnjeno s 3D tiskalnikom
info@rihter.si | +386 3 839 04 30 | Spletna stran

Temeljne dejavnosti podjetja so razvoj, proizvodnja in postavitev pasivnih in nizkoenergijskih montažnih hiš. Vse Rihter hiše so unikati, izdelani po meri in željah naročnikov, ne glede na to, za kakšen objekt se odločijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.