Reševanje težav z vlago s prezračevalnim sistemom LUNOS

Vlaga je v stanovanju vedno prisotna, človek jo v prostor oddaja že z dihanjem, potenjem. Nadalje nastaja pri umivanju, kuhanju. Je torej neizbežna. Vlaga praktično ne prehaja skozi stene in se je lahko najbolj enostavno znebimo z prezračevanjem. To seveda lahko izvedemo s odpiranjem okna, ki pa je energetsko neučinkovito, ob dandanašnjem hitrem tempu življenja in pomanjkanju časa postaja tudi odvečna obveznost. Tako velikokrat ne uspemo vedno odstranit dovolj vlage iz prostorov. Zato se številni ljudje soočajo še vedno s pojavom vlage v prostorih, ki se pogosto se nabira na hladnih delih, na primer robovih zasteklitve.

Eden takih je bil tudi g. Klemen Felicijan iz Vranskega, ki se je skupaj s podnajemniki odločil končno poiskati rešitev za odstranjevanje vlage iz prostorov. Preiskal je splet in med kopico odstranjevalcev vlage našel tudi prezračevalni sitem LUNOS, ki se mu je zdel najboljša rešitev za njegovo težavo.

Po posvetu s prodajalci je vgradil decentralizirani prezračevalni sistem LUNOS. Sistem so mu brez težav vgradili saj je zelo primeren za vgradnjo v obstoječe in tudi starejše objekte. Posegi so minimalni, izvajalci pa zelo prilagodljivi.

Sedaj se v stanovanju vlage praktično ne čuti več. Prezračevalni sistem deluje ves čas in prezračuje prostor in tako zagotavlja boljše bivanjske razmere. Poleg tega pa varčuje tudi s energijo saj sistem LUNOS poleg odstranjevanja vlage iz prostora vrača toploto nazaj v prostor.

Direktor podjetja LUNOS g. Milan Kuster pravi, da prezračevalne naprave skoraj ni potrebno oglaševati saj so zadovoljne stranke tiste, ki so najboljša reklama. Izdelek, ki ga prodajaš je potrebno preizkusiti in le tako ga lahko priporočaš ljudem. Do sedaj imajo več kot pet tisoč zadovoljnih kupcev in to jim je dodatna spodbuda za naprej ponujati ljudem dobro rešitev za njihove težave.

info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Prejšnji članekPošta Slovenije in Gen-I v sodelovanje na področju pametne zelene dostave
Naslednji članekMOP podpisal pogodbo z zunanjimi izvajalci, ki bodo izdelali podlage za obvladovanje obremenjenosti zunanjega zraka z neprijetnimi vonjavami
info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.