Reševanje težav z vlago s prezračevalnim sistemom LUNOS

0

Vlaga je v stanovanju vedno prisotna, človek jo v prostor oddaja že z dihanjem, potenjem. Nadalje nastaja pri umivanju, kuhanju. Je torej neizbežna. Vlaga praktično ne prehaja skozi stene in se je lahko najbolj enostavno znebimo z prezračevanjem. To seveda lahko izvedemo s odpiranjem okna, ki pa je energetsko neučinkovito, ob dandanašnjem hitrem tempu življenja in pomanjkanju časa postaja tudi odvečna obveznost. Tako velikokrat ne uspemo vedno odstranit dovolj vlage iz prostorov. Zato se številni ljudje soočajo še vedno s pojavom vlage v prostorih, ki se pogosto se nabira na hladnih delih, na primer robovih zasteklitve.

Eden takih je bil tudi g. Klemen Felicijan iz Vranskega, ki se je skupaj s podnajemniki odločil končno poiskati rešitev za odstranjevanje vlage iz prostorov. Preiskal je splet in med kopico odstranjevalcev vlage našel tudi prezračevalni sitem LUNOS, ki se mu je zdel najboljša rešitev za njegovo težavo.

Po posvetu s prodajalci je vgradil decentralizirani prezračevalni sistem LUNOS. Sistem so mu brez težav vgradili saj je zelo primeren za vgradnjo v obstoječe in tudi starejše objekte. Posegi so minimalni, izvajalci pa zelo prilagodljivi.

Sedaj se v stanovanju vlage praktično ne čuti več. Prezračevalni sistem deluje ves čas in prezračuje prostor in tako zagotavlja boljše bivanjske razmere. Poleg tega pa varčuje tudi s energijo saj sistem LUNOS poleg odstranjevanja vlage iz prostora vrača toploto nazaj v prostor.

Direktor podjetja LUNOS g. Milan Kuster pravi, da prezračevalne naprave skoraj ni potrebno oglaševati saj so zadovoljne stranke tiste, ki so najboljša reklama. Izdelek, ki ga prodajaš je potrebno preizkusiti in le tako ga lahko priporočaš ljudem. Do sedaj imajo več kot pet tisoč zadovoljnih kupcev in to jim je dodatna spodbuda za naprej ponujati ljudem dobro rešitev za njihove težave.

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.