Rajmax: Dnevi odprtih vrat 7. in 8. oktobra 2017

V soboto in nedeljo, 7. in 8. oktobra, v podjetju Rajmax pripravljajo dan odprtih vrat in sicer od 10h do 17h na sedežu podjetja, Kozje 63a, Kozje. To je odlična priložnost kjer lahko preverite kaj je tisto, kar želite od svojih oken? Visoka toplotno izolativna vrednost, odlična varnost, dolga življenjska doba, udobno upravljanje, enostavno vzdrževanje, zanesljiva funkcionalnost, moderni sistem, velike okenske površine, eleganten dizajn … Pa vendar, ali je mogoče, da bi nam vse našteto nudilo eno samo okno?

V podjetju Rajmax, d.o.o., obljubljajo, da že danes ugodijo vsem zahtevam jutrišnjega dne. Ne sprejemajte kompromisov, investirajte v svojo prihodnost in naredite pravi korak v smeri kakovostnega in energijsko varčnega nakupa oken in vrat z okni in vrati Rajmax.

BODITE KORAK PRED DRUGIMI
V podjetju Rajmax, ki velja za sinonim kakovosti in celovitosti storitev proizvodnje in montaže PVC in ALU stavbnega pohištva, se zavedajo, da je izbira ustreznega in primernega stavbnega pohištva poglavitnega pomena za doseg stroškovne učinkovitosti in vrhunske kakovosti bivalnih pogojev. Uspešno delovanje podjetja Rajmax temelji na prilagajanju višjim zahtevam trga po energetsko varčnejših oknih in vratih in vzdrževanju visoke kakovosti storitev, zato ne preseneča, da so v svojem najnovejšem okenskem sistemu združili najmodernejši profilni sistem ter najnovejšo tehnologijo in ustvarili novo okno prihodnosti – Rajmax okno EcoPasiv NewLine.
 
SVETLOBA JE ŽIVLJENJE
Naravna svetloba je eden poglavitnih pogojev udobnega bivanja in tu podjetje Rajmax s pridom upravičuje svoj slogan »Prijetna toplina bivanja«. Privlačnost velikih steklenih površin, ki prinašajo pristen stik z okolico, velik zajem sončne energije in naravno osvetlitev prostorov, podjetje Rajmax v svojem inovativnem oknu EcoPasiv NewLinedopolnjuje z izjemno toplotno in zvočno izolativno vrednostjo, veliko odpornostjo na vremenske vplive, brezčasnim videzom ter estetsko in arhitekturno eleganco. Okna EcoPasiv NewLine nudijo zaščito bivalnih prostorov pred zunanjimi vplivi, ob enem pa omogočajo nemoteno uživanje v lepoti odprtih prostorov ter tako zadovoljijo vse vaše današnje in prihodnje potrebe. 

ESTETIKA IN IZOLACIJA Z ROKO V ROKI
Pri Rajmaxu pa niso pozabili tudi na vse, ki jim bolj ustreza estetika aluminija in se obenem ne želijo odreči visoki tehnološki vrednosti PVC oken ter visokim standardom toplotne in zvočne izolativnosti – Rajmax okno EcoPasiv NewLine združuje najboljše obeh svetov. V sistemu ALU-CLIP se elegantna oblika aluminija z ALU oblogo v tako rekoč neomejeni barvni lestvici spaja z optimalnimi izolacijskimi vrednostmi najsodobnejših PVC profilov okna EcoPasiv NewLine. 

INVESTIRAJTE V PRIHODNOST
Izberite podjetje Rajmax in naredite pravi korak v smeri kakovostnega in energijsko varčnega nakupa oken in vrat. Odločite se za zunanjo estetiko in stabilnost, notranjo toploto, mir in varnost. Odločite se za Rajmax okna in vrata in izberite slovensko okno prihodnosti za »PRIJETNO TOPLINO BIVANJA«. 

V času Praznika kozjanskega jabolka, 7. in 8. oktobra, podjetje Rajmax vabi vse obiskovalce, da se jim pridružijo v razstavno-prodajnih prostorih podjetja, kjer vas bodo z veseljem sprejeli in vam brezplačno svetovali o pravi izbiri oken in vhodnih vrat za vaš dom. Na voljo bo voden ogled proizvodnje, kjer se boste na lastne oči prepričali, da so okna Rajmax zares tehnološko dovršena in izjemno kakovostna. Strokovnjaki vam bodo predstavili novo linijo energijsko varčnih PVC in ALU oken EcoPasiv NewLine, vsakega obiskovalca pa čaka tudi prijetno presenečenje!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.