Kralj v prenavljanju streh

gerard
Slika prikazuje prenovo strehe s kritino GERARD.

Lastniki domov, ki prenavljate strehe, si ne želite ponoviti napake — tokrat si želite streho, ki bo trajala desetletja. Seveda pa si istočasno ne želite, da bi z novo kritino skazili estetski vtis strehe. In če ne želite strehe, ki bi preobremenila hišo, in zapraviti preveč za ojačitev strešne konstrukcije, mora biti kritina tudi lahka. Morda se še ne zavedate, da iščete kritino GERARD.

Tri ključne prednosti kritine GERARD

Kovinska kritina s posipom iz naravnega kamna je verjetno najboljša rešitev za prenovo na trgu. In katere so tri prednosti, ki vam jih nudi GERARD?

1. Dolgoročna rešitev: kritina, ki traja, je izdelana iz močnega nerjavečega jekla z edinstvenim vodoravnim osemtočkovnim načinom pridtrditve, zato se uspešno kosa z ekstremnimi vremenskimi razmerami, kot so močni vetrovi in toča.

2. Lepota: za razliko od prenekaterih lahkih kovinskih kritin je GERARD zaradi lepega posipa iz naravnega kamna izjemno privlačna na oko.

3. Lahkost: kritina GERARD je lahko tudi do sedemkrat lažja od tradicionalnih betonskih in opečnih kritin, ob tem pa vas obvaruje tudi pred visokimi stroški ali tveganji.

Če vam je prebrano vzbudilo zanimanje, vas z veseljem nagradimo še z eno prednostjo: za novo streho GERARD morda dobite 60-odstotni popust!

>> Več o nagradni igri TUKAJ

OSVOJITE 60 % POPUST NA NOVO STREHO GERARD!

IZPOLNITE OBRAZEC, ODDAJTE SVOJE POVPRAŠEVANJE IN SODELUJTE V NAGRADNI IGRI! Z malo sreče ste lahko prav vi srečnež/-ica, ki bo prejel/-a vavčer za 60 % popust pri nakupu nove strešne kritine GERARD ELEGANTA!
www.gerardroofs.si

Ne čakajte, morda sreča tokrat čaka prav na vas.

brane.potocnik@gerardroofs.eu | 051 606 101 | Spletna stran

Povratne informacije, ki smo jih v več kot 60-ih letih prejeli s trgov, nam nedvoumno razkrivajo razloge, zaradi katerih se ljudje raje odločajo za strehe GERARD kot za druge vrste kritin.

Prejšnji članekLepa fasada, ki traja!
Naslednji članekNakup klimatske naprave: katero izbrati in na kaj biti pozorni
logo gerard
brane.potocnik@gerardroofs.eu|051 606 101| Spletna stran

Povratne informacije, ki smo jih v več kot 60-ih letih prejeli s trgov, nam nedvoumno razkrivajo razloge, zaradi katerih se ljudje raje odločajo za strehe GERARD kot za druge vrste kritin.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.