Lepa fasada, ki traja!

ETERNIT Foto 1
https://www.eternit.si/si/reference/50-fasada/largo/

Velikoformatne fasadne plošče Swisspearl

Fasadne plošče Swisspearl odpirajo širok manevrski prostor za gradnjo streh in fasad ter omogočajo poenoten videz strehe in fasade. Prav slednje je pri sodobni arhitekturi še kako zaželeno.

Posebno projektiran sistem prezračevane fasade Swisspearl je s perspektive gradbene fizike najzanesljivejši. Notranji sloji zagotavljajo zgradbi nosilnost ter toplotno in zvočno izolativnost, zunanja obloga pa učinkovito varuje notranji sestav pred vremenskimi vplivi.

ETERNIT Foto 2
https://www.eternit.si/si/izdelki/fasadne-plosce/swisspearl-largo/

Fasadne plošče Swisspearl se pritrjujejo na leseno ali kovinsko podkonstrukcijo z vijaki ali kovicami. Taka izbira omogoča učinkovito pritrditev na nosilno konstrukcijo. Lahko pa fasadne plošče pritrjujemo tudi z nevidnim pritrjevanjem ali pa plošče s posebnim premazom na hrbtni strani tudi lepimo. Velikoformatne fasadne plošče Swisspearl so dobavljive tovarniško vrtane in rezane na želene mere. Polagajo se s horizontalnimi in vertikalnimi spoji, alternativno tudi v pasovih s horizontalnimi preklopi. Ustvarjalne možnosti oblikovanja geometrijskih likov in drugih vzorcev so neomejene.

Velikoformatne fasadne plošče Swisspearl nudijo fasadi vse kar potrebuje: lep izgled, individualnost, karakter, teksturo, barvo in zelo pomembno visoko učinkovito zaščito. Na voljo so v različnih barvnih serijah: Reflex, Avera, Carat, Vintago, Gravial, Nobilis, Planea in Terra, ki so razpoložljive v širokem spektru komplementarnih odtenkov ter sodijo v sam vrh fasadnih rešitev na področjih ustvarjanja kontrastov, spektakularnih učinkov in skladnosti z okoljem. Pestrost barv in tekstur ter kakovost in preprostost obdelave plošč dajejo oblikovalcem možnost uporabe v različnih konstrukcijah in okoljih. Najrazličnejše možnosti uporabe pa dopolnjujejo še dodatno obdelane plošče s perforacijami ali 3D ornamenti, ki dajejo objektu dodaten poseben pečat.

info@eternit.si | +386 5 392 15 72 | Spletna stran

Eternit Slovenija, d. o. o. je vodilna družba na področju jugovzhodne Evrope s proizvodnjo in trženjem visokokakovostnih in ekoloških vlaknocementnih strešnih in fasadnih izdelkov Swisspearl.

Prejšnji članekKako velik naj bo TV ekran glede na razdaljo, s katere gledate?
Naslednji članekKralj v prenavljanju streh
logo swiss pearl

Eternit Slovenija, d. o. o. je vodilna družba na področju jugovzhodne Evrope s proizvodnjo in trženjem visokokakovostnih in ekoloških vlaknocementnih strešnih in fasadnih izdelkov Swisspearl.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.