Privarčujte tudi do 60% na stroških ogrevanja s pečjo Klover Dual

Ste se naveličali plačevanja previsokih računov za ogrevanje in iščete alternativno in ugodno varianto? Peč na pelete in drva vam lahko pomaga znižati obstoječe stroške ogrevanja tudi do 60 %, odvisno seveda glede na vaš obstoječi način ogrevanja.

Ogrevanje vašega doma s kombinirano KLOVER Dual napravo na pelete in drva je najboljša izbira, če želite zmanjšati stroške ogrevanja.

Klover Dual – inovativna peč na drva in pelete

Ogrevanje vašega doma s kombinirano KLOVER Dual napravo na pelete in drva je najboljša izbira, če želite zmanjšati stroške ogrevanja. Dual je s svojim edinstvenim in skladnim dizajnom najbolj inovativna termo peč na drva/pelete v celotni seriji. Vrata kurišča z dvojnim keramičnim steklom, pritrjeni in toplotno izolirani ročaji, ki ostanejo hladni, zaobljene linije, ročno izdelane in dekorirane obloge iz majolike so le nekatere od posebnosti tega proizvoda. Serijsko vgrajeni sestavni deli vodne napeljave, varnostni sistem “SICURO top”, izjemno visoka stopnja učinkovitosti zgorevanja ter nizke emisije škodljivih snovi so lastnosti, zaradi katerih je DUAL izjemen proizvod.

Izjemna ogrevalna naprava

Deluje na drva, pelete ali drva in pelete istočasno ter zmore ogrevati dom in istočasno proizvajati toplo sanitarno vodo za celotno družino. Dve ločeni zgorevalni komori zagotavljata visoko stopnjo učinkovitosti zgorevanja tako drv kot tudi pelet in omogočata enostavno in hitro menjavo uporabljenega goriva. Če želite dom ogreti zelo hitro, lahko istočasno kurite z drvmi in peleti. Elektronske in mehanske krmilne naprave avtomatsko prilagajajo intenzivnost zgorevanja. Skupna cev za odvod dimov olajša vgradnjo naprave. Kotle lahko kombinirate z vsemi vrstami peči, tudi stenskimi plinskimi, in jih vgradite na vse tipe vodnih inštalacij, ne da bi se toplotne moči generatorjev seštevale. Drva in peleti so obnovljiva in okolju prijazna goriva. Ko izberete Klover Dual, izberete alternativen vir energije.

Varnostni sistem “SICURO TOP”

Sistem “SICURO TOP” je podjetje KLOVER razvilo v želji, da zagotovi najvišjo varnost delovanja ogrevalnih naprav na drva, pelete in pelete/drva. Poleg zagotavljanja popolne varnosti, sistem SICURO top zagotovi tudi da se ne seštevajo zmogljivosti drugih peči v istem ogrevalnem sistemu, v zgorevalni komori ne nastajajo obloge in učinkovitost ostaja enaka skozi leta.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.