Prihranite z novimi toplotnimi črpalkami Mitsubishi Electric Ecodan

Tih, učinkovit in okolju prijazen ogrevalni sistem, ki vam bo nudil bolj udobno notranjo klimo v domu. Edinstvena Ecodan tehnologija zagotavlja maksimalno toploto z minimalno dodatno energijo.

Nova generacija toplotnih črpalk Ecodan je opremljena z brezstopenjsko inverter tehnologijo, ki omogoča velike prihranke energije za uporabnike, saj zahteva manj energije kot drugi sistemi za ogrevanje. Japonski sistem zagotavlja najvišjo kakovost v vsaki podrobnosti. Kompaktni enoti vsebujeta vse bistvene elemente ogrevalnega sistema in sta enostavni za namestitev v vseh vrstah zgradb. Notranja vodna enota z vgrajenim rezervoarjem sanitarne tople vode je visoka le 1,6 metra, kljub temu se pa v njej skriva 200 l koristnega volumna. Široka ponudba omogoša, da boste lahko izbrali najbolj optimalno rešitev za vaše potrebe.

Toplotna črpalka zrak-voda omogoča kulturo boljšega in ekološko naravnanega bivanja. Delovanje toplotne črpalke je v osnovi preprosto in zanesljivo. Princip je podoben kot pri zmrzovalniku, ki je že desetletja v vseh naših domovih. Nekoliko težje si je predstavljati, da lahko iz mrzlega zunanjega zraka pridobimo dovolj toplote za ogrevanje našega doma. Bliskovit razvoj tehnologije nam omogoča prav to. Ko pomislimo, kaj vse se je v zadnjih letih spremenilo ugotovimo, da iz našega vsakdana izginjajo naprave, za katere smo mislili, da so višek tehnološke dovršenosti. Izpodrinile so jih nove, boljše, za uporabnika in okolje bolj prijazne.

S povečanjem ekološke zavesti potrošnikov, ter narašèanjem cen energije, postajajo toplotne črpalke vedno bolj priljubljene. So energetsko učinkovit in okolju prijazen sistem za ogrevanje prostorov in pripravo tople sanitarne vode. To je proizvajalce spodbudilo k razvijanju novih tehnologij, ki omogočajo toplotnim črpalkam zrak/voda izboljšanje izkoristka delovanja, zmanjšanje dimenzij in znižanje meje delovanja do najnižjih temperatur zunanjega zraka, celo do -25°C. Toplotna črpalka porabi približno 30% električne energije, ostalih 70% energije črpa brezplačno iz okolja. Občutno je tudi zmanjšanje emisij CO2 v okolje.

Če že imate obstoječ hranilnik za sanitarno vodo, je na voljo notranja vodna enota EHSC, ki razen rezervoarja zagotavlja vse prednosti sistema Ecodan nove generacije.

Pri zunanjih enotah lahko izbirate med zunanjimi enotami »Power inverter« in »Zubadan« različnih moči. 

Ecodan Next Generation je serijsko opremljen z inteligentnim upravljalnikom na nadzorni plošči, kot možnost pa lahko izberete tudi brezžični upravljalnik, ki vam omogoča, da daljinsko nadzirate sistem ogrevanja.

Vse informacije o toplotnih črpalkah ne enem mestu dobite tukaj.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.