Pričnite novo sezono gradnje, obnove in bivanja z naravo na pomladnem sejmu in sejmu Green v Gornji Radgoni

Pomladni sejem bo od 31. marca do 2. aprila v Gornji Radgoni ponujal gradbeništvo, obrt in zaključna dela v gradbeništvu, urejanje okolice, gradbeno mehanizacijo, orodja, odre, kritine, okolju prijazno ogrevalno in klimatizacijsko tehniko, les v gradbeništvu in bivanju, komunalni, vodovodni in kanalizacijski program ter čistilne naprave. Na Obrtni ulici bodo svoje izdelke, storitve in poklice predstavili člani Sekcije gradbincev Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije in predstavniki območnih obrtno-podjetniških zbornic.

Obiskovalcem bodo na voljo svetovanja Ekosklada o nepovratnih sredstvih in ugodnih posojilih za večjo energijsko učinkovitost stanovanjskih stavb, brezplačna energetska svetovanja strokovnjakov ENSVET ter predavanja in individualni gradbeni nasveti strokovnjakov Gradbenega inštituta ZRMK. Mladi se bodo predstavili v tekmovanju v kamnoseštvu, v polaganju keramičnih ploščic in v izdelavi fresk.

Sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga GREEN bo istočasno predstavljal elektro mobilnost, naravne materiale, 3D tiskanje in skeniranje, trajnostna oblačila, zeleno gradnjo, prezračevanje in čiščenje, obnovljive vire energije, ekološko pridelavo, sadike, semena, gojenje tartufov, naravne parke, rokodelstvo, trajnostno obrt in socialno podjetništvo.

Vstop na sejemski dvojček bo prost, brezplačno pa bo tudi parkiranje!

 

Več o sejmu in strokovnem programu dogajanja: www.pomurski-sejem.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.