Prezračevalni sistem Lunos izboljšajo klimo v stanovanju

Prevečkrat se zgodi, da nas izdelek v reklami navduši. Potem pa, ko se v praksi srečamo z ljudmi, ki ga uporabljajo, pristanemo na realnih tleh. Realnost je ponavadi taka, da je izdelek daleč od obljub. Sistem LUNOS pa ima drugi problem, ker je njihov izdelek tako dober, je skoraj nemogoče narediti tako dobro reklamo, da bi bila boljša kot izdelek. Proizvoda skoraj ni treba reklamirati saj to počne več kot pet tisoč zadovoljnih kupcev po Sloveniji.

V stanovanju je vedno prisotna vlaga, ki jo izločamo z dihanjem, kuhanjem, pranjem, umivanjem. Vlago lahko odstranimo s prezračevanjem. V praksi to pomeni redno odpiranje oken, kar pa je za marsikoga težava, saj ni vedno kdo prisoten doma, da bi lahko odpiral in zapiral okna. Stranski učinek naravnega zračenja je tudi izgubljanje toplote, kar predstavlja dodatne stroške za ogrevanje prostora. Posledično, ker hočemo privarčevati so prostori bolj hladni in posledica vsega skupaj je plesen.

Pojav plesni pa je že alarm, kjer moramo ukrepati, saj je plesen nevarna za zdravje. Na trgu je veliko produktov za odstranjevanje plesni, vendar je bolje poseči po odpravi vzrokov zanjo to je vlagi.

Na voljo imamo prezračevalni sistem LUNOS, ki reši vse te probleme saj prezračuje in s tem odstranjuje vlago, ter hkrati vrača toploto. Zadovoljni kupci poročajo, da so se z namestitvijo sistema LUNOS znebili vlage in hkrati privarčevali pri stroških ogrevanja. Tudi tisti, ki so imeli težave s plesnijo so se je po namestitvi sistema LUNOS znebili.

Sistem LUNOS je enostaven za vgradnjo in tako primeren za v gradnjo tudi v starejše objekte. Je decentraliziran, tako da ni potreben dodaten prostor. Z njegovo vgradnjo zelo izboljšamo ugodje v prostoru in tako izboljšamo naše počutje, zdravje.

info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Prejšnji članekNatečaj: Dom prihodnosti
Naslednji članekZakaj se število polnilnih postaj za električna vozila veča?
info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.