Prenova doma z Ytong materialom

Ytong svetuje in nagrajuje

Tudi vi načrtujete prenovo doma, pa ne veste, kako bi se je lotili? Potem vam bo zelo prav prišel Ytong vodič po prenovi, ki vsebuje veliko idej za prenovo prostorov v stanovanju ali hiši. Kako zgraditi predelno steno, sezidati balkonsko ograjo, narediti oboke med vratnimi krili ali pa zgraditi zidano kuhinjo na vašem vrtu – vse informacije boste našli v odlični e-knjižici, ki jo prejmete na svoj e-naslov in poleg tega sodelujte še v nagradni igri.

Enostavno rokovanje

Ytong je negorljiv lahek material, ki ga je zelo enostavno obdelovati. Z enostavnim žaganjem lahko oblikujemo raznovrstne nepravilne oblike. Pri delu imamo malo odpada in umazanije, saj uporabljamo le Ytong tankoslojno lepilno malto z malo vsebnostjo vode. Omejeni nismo niti pri zaključnih obdelavah, saj lahko lepimo tako keramiko ali kamen ali pa elegantno zaključimo s tankoslojnim zaključnim Ytong ometom.

Foto: Xella
Foto: Xella

LETNA KUHINJA ZA DRUŽENJE

Kako poteka gradnja letne kuhinje, narejena povsem iz Ytong materiala? Andrej je gradnjo svoje letne kuhinje opisal po korakih. Zidave in načrtov se je lotil sam, kuhinjo pa je v 19 dneh, tudi s pomočjo družine in prijateljev, uspel spraviti pod streho. Preverite korake na naši spletni strani.

Foto: Xella
Foto: Xella

SEZIDAJTE BALKONSKO OGRAJO

Uporabite domišljijo pri vašem balkonu ali terasi – ograjo iz Ytonga si lahko zamislite na veliko različnih načinov. Lahko ga kombinirate z nerjavečim jeklom, kamnom ali drugim materialom, enostavno ga lahko oblikujete tudi v zanimive nepravilne oblike, zaključna obdelava pa je hitra in preprosta.

Foto: Xella
Foto: Xella

ZGRADITE PREDELNO STENO

Ytong zidne plošče v debelini od 10 do 15 cm zadoščajo za izgradnjo predelne stene kjer koli v vašem stanovanju. Če si zaželite polkrožne stene, boste zidne plošče skrajšali na manjše dele, nato pa z brušenjem stene enostavno dosegli gladko površino. Za zaključno obdelavo sten uporabite še Ytong tankoslojni omet.

Gradbeni material Ytong

Gradbeni material Ytong že več kot 40 let proizvajajo v kraju Kisovec v slovenskem Zasavju. Vsestransko uporaben Ytong je eden izmed najstarejših gradbenih materialov, ki je proizveden v različnih oblikah: od zidnih plošč različnih debelin, primernih za obnovo, do zidnih blokov različnih debelin, s katerimi lahko zgradite hišo od prve vrste do strehe.

 

info.si@xella.com | 080 18 22 | Spletna stran

Podjetje Xella porobeton SI proizvaja in prodaja gradbeni material blagovne znamke Ytong, prodaja silikatne zidake Silka in toplotnoizolacijske plošče Multipor, ki so proizvedene v Nemčiji.

Prejšnji članekČe vas piči sršen: to je postopek, ki vam lahko reši življenje
Naslednji članekEnostavna rešitev preprečevanja puščanja vode in zaščita različnih površin HYDROBLOCKER SUPERELASTIC
logo ytong
info.si@xella.com|080 18 22| Spletna stran

Podjetje Xella porobeton SI proizvaja in prodaja gradbeni material blagovne znamke Ytong, prodaja silikatne zidake Silka in toplotnoizolacijske plošče Multipor, ki so proizvedene v Nemčiji.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.