praznični bob

2014 minut pogovorov in 2014 SMS sporočil v vsa slovenska omrežja za samo 11,90 EUR!

Nizkocenovni operater mobilne telefonije bob do 31. decembra 2013 ponuja paket praznični bob. Nov naročniški paket za neverjetnih 11,90 EUR ponuja 2014 minut in 2014 SMSov v vsa slovenska omrežja, ponuja pa tudi možnost prenosa 1 GB podatkov za le 5 EUR mesečno. Odločitev za praznični bob je enostavna, zanj se lahko odloči vsak, ki želi prihraniti pri mesečnem računu za mobilno telefonijo. Pri tem se ne veže in lahko obdrži svojo obstoječo številko.


Kako do paketa praznični bob?

bob je na voljo na več kot 1.000 prodajnih mestih po vsej Sloveniji, ali pa stranka bob SIM kartico z le nekaj kliki kupi na www.bob.si. Po nakupu SIM kartice stranka paket praznični bob enostavno prijavi na spletni strani www.bob.si/prijava, ali preko brezplačne telefonske številke 080 680 680.

 

bob najpriljubljenejši med nizkocenovnimi ponudniki

Po dveh letih prisotnosti na slovenskem trgu bob beleži odličen tržni sprejem. Zadnja trženjska raziskava o poziciji blagovne znamke v nizkocenovnem razredu kaže, da bi kar dve tretjini uporabnikov bob priporočilo ostalim uporabnikom mobilne telefonije, prav tako pa je preferenca boba v letošnjem letu takoj za največjima operaterjema mobilne telefonije (torej nad neposrednimi konkurenti) in ima pozitiven trend.

 

Najcenejše gostovanje v tujih omrežjih

bob pa ni najcenejši samo v Sloveniji, saj svojim naročnikom ponuja tudi najcenejše gostovanje v EU, kar bo za mnoge, ki načrtujejo svoj praznični oddih, zagotovo dobrodošla informacija.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.