Pravilno shranjevanje v 5 korakih

Pravilno shranjevanje s pravimi regali
Pravilno shranjevanje s pravimi regali

Shranjevanje je lahko napačno ali pa pravilno, o tem bi se odločili glede na čas iskanja določenih stvari, ki so na vašem seznamu. So predmeti dobro razvrščeni, so na varnem in ali njihovo težo regali lahko prenesejo? Vse to pomeni pravilno shranjevanje, ki ga omogočajo shranjevalni regali.

5 trikov za pravilno shranjevanje

Učinkovito in varno shranjevanje predmetov na regalih je pomembno za čim večji izkoristek prostora in zmanjšanje tveganja nesreč. Ne glede na to, ali shranjujete predmete v skladišču, garaži, shrambi ali katerem koli drugem prostoru z regali za shranjevanje, je tukaj nekaj nasvetov o pravilnem shranjevanju predmetov:

  • Porazdelitev teže: Težke predmete enakomerno porazdelite po policah, da preprečite preobremenitev enega dela. Za stabilnost in varnost postavite težje predmete na nižje police. Izberite regale z visoko stopnjo nosilnosti, ki bo omogočala brezskrbno odlaganje in shranjevanje predmetov.
  • Jasno označevanje: Jasno označite vsako polico ali del, da prepoznate vsebino. Uporabite nalepke, oznake ali sisteme barvnih kod, da olajšate hitro iskanje predmetov.
  • Redno vzdrževanje: Izvajajte redne preglede, da preverite poškodovane police, nosilce ali znake obrabe. Takoj zamenjajte ali popravite poškodovane komponente, da ohranite celovitost sistema regalov.
  • Prostor med prehodi: Ohranite ustrezen prostor med hodniki med vrstami regalov za varen dostop. Zagotovite, da se lahko zaposleni ali uporabniki udobno in varno premikajo po celotnem skladiščnem prostoru.
  • Organizacijski sistem: Razvijte sistematičen pristop k organiziranju predmetov. Združite podobne predmete skupaj, upoštevajte njihovo pogostost uporabe in sledite logičnemu vrstnemu redu, da boste lažje našli in pridobili tisto, kar potrebujete.
Regali za shranjevanje
Regali za shranjevanje

Pravilno shranjevanje s pravimi regali za shranjevanje

Da bi vam olajšali izbiro pravega regala, smo za pomoč poprosili kataloško prodajo, ki se ponaša z izjemno širokim naborom regalov za shranjevanje. Z zavedanjem tega, kar rabite od svojih regalov, lahko najdete pravega v njihovem izboru na spletni strani kataloška-prodaja ali v njihovih poslovalnicah. Njihovi strokovnjaki vam bodo v pomoč pri izbiri najboljšega regala za vas, pri shranjevanju

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekHišni sejem Ytong prihaja v Kisovec
Naslednji članekLovilci olj in maščob: Kaj so in kako delujejo?
Logotip
info@prosigma.si|02 5858 480| Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.