Po energijsko varčne naprave v spletno trgovino ECE

V ECE kot družbeno odgovorno podjetje veliko pozornosti namenjajo ozaveščanju svojih odjemalcev o učinkoviti rabi električne energije. Temu so ostali zvesti tudi pri oblikovanju razširjene ponudbe za njihovo spletno trgovino. Drugi največji dobavitelj energije pri nas bo tako prvi med ponudniki električne energije in drugih energentov s tako obsežno spletno trgovino.

Nova spletna trgovina, ki bo na voljo tako kupcem ECE kot tudi drugim, bo osrednja tema novinarske konference, ki bo v ponedeljek, 4. aprila 2016, ob 11. uri v prostorih ECE, Vrunčeva ulica 2 a v Celju. Predstavili bodo tudi rezultate poslovanja podjetja.

V ECE svojim kupcem že nekaj časa omogočajo izposojo merilnika porabe električne energije, s katerim lahko izmerijo, kako potratni so posamezni aparati v njihovem gospodinjstvu. Ugotovili so, da v veliko slovenskih gospodinjstvih še vedno uporabljajo potratne aparate, zato so se kot ambasador skrbnejšega ravnanja z energijo odločili, da jim v povsem prenovljeni spletni trgovini ponudijo aparate in naprave najvarčnejših energijskih razredov z brezobrestnim obročnim odplačevanjem. Pri tem svojim odjemalcem omogočajo preprosto odplačevanje obrokov kar na računu za energente. V ponudbi bodo imeli tudi šest ekskluzivnih izdelkov po posebno nizkih cenah, do konca leta pa načrtujejo, da bodo lahko obiskovalci njihove spletne trgovine izbirali že med 1000 različnimi izdelki.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.