Okna, ki izpolnjujejo vsa vaša pričakovanja in želje

Ste kdaj razmišljali o varnosti svojega doma? Kje so njegove najšibkejše točke za vlomilce? To so zagotovo okna. Zato moramo pred nakupom oken razmisliti o njihovi dobri toplotni in zvočni izolaciji ter varnosti. Da boste v svojem domu varni, ni treba storiti veliko. Poskrbeti morate le za kakovostno okovje in varnostno kljuko.

Kakovostna okna, ki poskrbijo za prijetno bivanje in občutek varnosti.

Kakovost, ki prepriča Da bo vaš dom kakovostno opremljen, okolju prijazen in vam bo nudil prijetno bivanje, ne spreglejte pomembnega gradnika tega – oken. Okna podjetja Satler okna in vrata, d. o. o., so oblikovana z ljubeznijo do tehnične dovršenosti in estetske podobe vašega doma in so opremljena z enim izmed najkakovostnejših okovij Winkhaus. To pomeni, da predstavljajo nove dimenzije prezračevanja ter zagotavljajo neverjetno dobro protivlomno zaščito. Izdelana so po meri, v skladu s strankinimi željami in so na voljo v različnih barvnih odtenkih. Odlikujejo jih tudi visoka toplotna in zvočna izolacija, energetska učinkovitost, izjemna vzdržljivost, vsestranska možnost oblikovanja in poštene cene.

Revolucija bivanja – activPilot Control in activPilot Comfort

Njihov model activPilot Control je dobil nagrado GIT Security Award. Vrtljivo nagibno okovje ima vgrajen nadzor oken in izpolnjuje varnostni razred B oz. C (RFID). Ta tehnologija transponderja pa nudi izredno visoko zaščito pred manipulacijami. Okno neverjetno učinkovito preprečuje tudi energijske izgube pri odprtem oknu.

Prilagodljiv sistem okovja z vzporednim odmikom, ki je od zunaj komaj opazen, predstavlja novo dimenzijo prezračevanja, ki zagotavlja udobno rešitev za zdravo higieno bivanja. Prezračevanje je mogoče pri vsakem vremenu, in to brez loputanja oken in prepiha. Ta sistem omogoča učinkovito izmenjavo zraka, kljub temu pa v prostoru ostane več toplotne energije. Zagotovo je Winkhaus s to novo, inovativno funkcijo zračenja ob varnostno zaprtem oknu poskrbel za revolucijo na področju prezračevanja. Pri okovju activPilot Comfort je med krilom in okenskim okvirjem po vsem obodu skoraj nevidna, približno 6 mm široka prezračevalna reža. Tudi pri tem vzporednem odmiku omogoča protivlomno zaščito. V podjetju pa niso mislili samo na varnost, ampak tudi udobje, zato je krmiljenje mogoče tudi z naslonjača z daljinskim upravljanjem.

To okovje odlikujejo še druge lastnosti:

  • Ne moti videza fasad.
  • Preprosto odpiranje in zapiranje z   intuitivnim upravljanjem.
  • Kljuke za okna so dosegljive tudi sede.
  • Prava alternativa sistemom prezračevanja.
  • Pomaga preprečevati škodo v stavbah.

51. MOS predstavlja uspešna podjetja, z dolgoletnimi izkušnjami Uspešno podjetje Satler okna in vrata, d. o. o., ki ga odlikujejo kar 20-letne izkušnje na področju izdelave stavbnega pohištva, se bo predstavilo tudi na 51. MOS-u. To je poslovno-sejemska prireditev, ki vsako leto privabi več kot 900 neposrednih in 1500 zastopanih razstavljavcev ter več kot 120 000 obiskovalcev. Na sejmu bodo predstavili svoje vrhunsko stavbno pohištvo ter prej omenjeno okovje za varno zračenje, odmično okovje in tudi možnost elektronskega odpiranja okna. Podjetje se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami in najnovejšimi tehničnimi standardi v procesu proizvodnje stavbnega pohištva ter z uporabo odličnih vhodnih osnovnih materialov priznanih dobaviteljev, kot so ALUPLAST, HEROAL, WINKHAUS in REFLEX, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost izdelkov.

Več na www.okna-satler.si

logo Satler
info@okna-satler.si | 02 292 74 50  | Spletna stran

Podjetje SATLER se uvršča med vodilne proizvajalce PVC oken in vrat v Sloveniji in regiji. Nudijo vam visokokakovostna PVC okna, lesena okna, ALU okna, vhodna vrata, garažna vrata, zimske vrtove. Izdelki so prijazni naravi, energetsko varčni in z visoko protivlomno zaščito, zato so prava izbira za vaš dom in poslovne prostore.

Prejšnji članekZakaj se število polnilnih postaj za električna vozila veča?
Naslednji članekV prvi polovici leta 2018 izplačanih 69,5 mio EUR za podpore proizvodnji električne energije iz OVE in SPTE
logo Satler
info@okna-satler.si | 02 292 74 50  | Spletna stran

Podjetje SATLER se uvršča med vodilne proizvajalce PVC oken in vrat v Sloveniji in regiji. Nudijo vam visokokakovostna PVC okna, lesena okna, ALU okna, vhodna vrata, garažna vrata, zimske vrtove. Izdelki so prijazni naravi, energetsko varčni in z visoko protivlomno zaščito, zato so prava izbira za vaš dom in poslovne prostore.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.