Ohladite se s klimatsko napravo, ki ne piha!

Tratnjek
Photo by Tratnjek

Pri podjetju Klima center Tratnjek si zagotovite edino klimatsko napravo na svetu, ki hladi brez pihanja.

WindFree™ hlajenje brez prepiha

Uživate v prijetni hladnosti brez vetra? Le z napravami Samsung WindFree™! Hladen zrak nežno prši skozi 23.000 mikro lukenj, ki so razporejene po celostni sprednji plošči. Vi pa ob tem ne občutite neprijetnega hladnega pihanja hladnega vetra. Če vklopite način hlajenja Samsung  WindFree™, boste porabili tudi do 77% manj energije kot v načinu Hitrega hlajenja.

Zmanjšajte porabo energije do 77 % in prihranite

Prihranite s pomočjo energijsko učinkovitejšega načina WindFree™ hlajenja. V WindFree™ načinu zunanja enota porabi minimalno količino energije – v primerjavi s načinom Hitrega Hlajenja. Tako lahko uživate v prijetni hladnosti brez pihanja in pozabite na račune za elektriko.

Tratnjek
Photo by Tratnjek

Lažje zadihajte s trojno oskrbo zraka Tri-Care Filter

Ohranite čistost zraka, brez virusov, bakterij in vlage s Tri-Care filtrom. Odlikuje ga tudi filter z zeolitnim vrhnjim slojem, ki lovi prah in zmanjšuje prisotnost virusov, bakterij in alergenov. Če pa želite prvo klimatska naprava z elektrostatičnim sterilizatorjem za uničevanje virusov in bakterij z indikatorjem kvalitete zraka, pa izberite klimatsko napravo Samsung WindFree™ Pure 1.0, ki jo lahko upravljate na daljavo preko vmesnika Wi-Fi.

Uradni distributer Samsung klimatskih naprav Tratnjek priporoča

Izberite si klimatski napravo, ki ne piha in jo hkrati lahko uporabljate na daljavo preko vmesnika Wi-Fi, to je klimatska naprava Samsung WindFree™ Elite, Samsung WindFree™ Avant in Comfort.

Pri tem si zagotovite monterje klima center Tratnjek, ki s svojimi 30 letnimi izkušnjami odlično opravljajo svoje delo. Kot uradni distributerji klimatskih naprav in toplotnih črpalk Samsung, so zaupanja vredni s strani podjetja Samsung, zato jim lahko zaupate tudi vi.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekV Ljubljani prva pokrita javna kolesarnica, kolesarska ulica in izposoja električnih koles
Naslednji članekPoznate svoje pravice na »vročem« delovnem mestu?

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.